MApN: Cei doi bărbați arși în incendiul din Prahova au fost transportați în străinătate/ ITM afirmă că una dintre victime nu era angajată a firmei

MApN: Cei doi bărbați arși în incendiul din Prahova au fost transportați în străinătate/ ITM afirmă că una dintre victime nu era angajată a firmei
Foto: Facebook/ MApN

Cei doi bărbați care au suferi arsuri în timpul incendiului de la o fabrică de prelucrare a țițeiului din Prahova au fost transportați marți în străinătate, pentru îngrjiri medicale de specialitate, a anunțat Ministerul Apărării Naționale.

Cele două aeronave C-27J Spartan aparținând Forţelor Aeriene Române, configurate pentru misiuni medicale, au decolat din Baza 90 Transport Aerian astăzi, pe 2 martie,în jurul orei 14.30. Unul dintre bărbați a ajuns la clinici din Belgia, respectiv Austria.

„Echipele medicale care monitorizează pacienții pe timpul zborurilor sunt formate din specialiști din cadrul SMURD și Ministerul Apărării Naționale”, se mai arată în comunicat.

Unul dintre răniți nu era angajat al firmei

Administratorii firmeidin judeţul Prahova unde aizbucnit incendiul de luni seară, a clarificat câteva aspecte legate de vctime.

Una dintre victime nu este angajat al fabricii care se ocupă, conform codului CAEN, cu tratarea şi eliminarea deşeurilor periculoase. Bărbatul era acolo ca vizitator, acesta fiind cunoscător în repararea centralelor termice şi dorind să îşi repare un arzător propriu, au transmis reprezentanţii companiei Inspectoratului Teritorial de Muncă Prahova.

Acesta se îndrepta spre maşină când s-a auzit o bubuitură şi a fost cuprinsă de flăcări, informează ITM Prahova, într-un comunicat dat publicităţii marţi.

Celălalt bărbat este angajat ca paznic, potrivit news.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe