Maramureş: O femeie și-a omorât în bătaie cei doi copii. Ea era cunoscută ca având afecţiuni psihice grave (VIDEO)

Maramureş: O femeie și-a omorât în bătaie cei doi copii. Ea era cunoscută ca având afecţiuni psihice grave (VIDEO)
Foto: Poliția Română / Facebook

Caz înfiorător în Maramureş. O femeie și-a omorât în bătaie cei doi copii, de doar 4 luni, respectiv 1 an și 9 luni.

Dublă crimă în Maramureș. O mamă și-a ucis copiii

Alerta la 112 a fost dată de un bărbat. Acesta a anunţat că o femeie din satul Ruşor, judeţul Maramureş, şi-a snopit în copiii în bataie.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, dar şi ambulanţe, informează B1 TV în cadrul Știrilor B1, prezentate de Ștefan Pășcuță.

Paramedicii au făcut tot posibilul să salveze copiii dar, din cauza loviturilor puternice pe întreg corpul, cei doi s-au stins din viaţă.

Femeia a fost preluată de poliție. Va fi dusă la spitalul din Sighetul Marmației pentru experitiza de specialitate. Porivit presei locale, femeia avea afecţiuni psihice grave.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

„Noi toți ne întrebăm dacă protecția medicală a acestora, mama și copii, a interesat pe cineva, dacă s-a aflat undeva ca o țintă de potențial periculos. Mama asta a trecut printr-o naștere, sarcină, a născut, dacă are disfuncționalitățile pe care le bănuiesc eu, trebuia să fie sesizată această persoană, să se bucure de prijinul asistenților de teren, asistenței sociale psihologice

Se putea merge la decăderea din drepturile părintești ale acestei mame, care s-a dovedit aptă sa realizeze dublu omor asupra propriilor copii. E vorba de infanticid, sunt chestiuni grave”, a declarat Tudorel Butoi, psiholog criminalist.