Marian Godină, solidar cu Radu Gavriș: «Decapitarea» acestuia ar însemna «decapitarea» oricui își permite să iasă din rând!

Marian Godină, solidar cu Radu Gavriș: «Decapitarea» acestuia ar însemna «decapitarea» oricui își permite să iasă din rând!

Cel mai popular polițist din România, Marian Godină, ia poziție față de încercarea de înlăturare a șefului Serviciului Omoruri, Radu Gavriș.

Deși nu este un lider de sindicat, Godină consideră că notorietatea îl obligă la o reacție.

Voi face tot ce ține de mine pentru susținerea șefului Serviciului Omoruri, un om pe care cineva dorește să îl demită, din motive pe care le știm cu toții. Și-a permis să vorbească. "Decapitarea" acestuia ar însemna "decapitarea" oricui își permite să iasă din rând, așa cum se întâmpla în vremuri nu de mult apuse. Nu trebuie să permitem asta. – scrie Marian Godină pe popăulara sa pagină de Facebook.

Polițistul îndeamnă totodată la calm și la acțiuni legale, dar și la o liberă exprimare care să arate că"nu mai suntem vechii obedienți cu am înțeles, să trăiți!"

Un polițist care poartă armă, nu poate cunoaște cuvântul "teamă", mai ales teama de a vorbi.
Un prim semnal pentru cei care cred că sunt la conducerea unei turme de oi, ar fi acela de a vedea că suntem foarte mulți care îl susțin pe dl Radu Gavriș. Vă invit pe toți, chiar și cei care nu sunt polițiști, să ne punem poza de profil a domnului comisar Gavriș.

"Veți mai schimba poate zeci de miniștri de interne, și voi tot polițiști veți fi! Uniți suntem puternici, dezbinați suntem neica-nimeni! ", concluzionează Marian Godină, apelul său.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - România ar putea intensifica forajele în apele de mare adâncime din Marea Neagră, din cauza creşterii preţului la gaze
00:04 - Guvernul a lansat sistemul Ro-ALERT „Copil dispărut”. Populația va fi anunțată despre dispariția minorilor
23:55 - Rusia, la un pas de incapacitate de plată. Decizia fără precedent anunțată de trezoreria SUA
23:54 - Spania a anunțat că va cumpăra vaccinuri și antivirale, după ce a înregistrat 59 de cazuri de variola maimuței
23:54 - Sorana Cîrstea sare în apărarea colegilor ruși: „Ce a făcut Wimbledon arată zero umanitate”
23:28 - Iulian Paraschiv (Agenția Națională pentru Romi), despre noul ajutor pentru pensionari: Guvernul ar fi dorit să dea mai mult, dar ne raportăm la resursele pe care le avem. Crizele actuale impun măsuri de moment (VIDEO)
23:13 - Belarus recunoaște că furnizează arme Rusiei. Oficial de la Minsk: „Desfășurăm lucrări de cercetare și dezvoltare, inclusiv luând în considerare experiența evenimentelor din Ucraina”
23:00 - Nelu Varga, replică acidă după declarațiile ironice ale lui Dan Șucu, noul finanțator al Rapidului: „Dacă nu ştie cine e ‘domnul Varga’, îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului”
22:55 - Erdogan va accepta cererile Suediei și Finlandei de aderarea la NATO doar atunci când preocupările legate de securitate ale Turciei sunt satisfăcute
22:43 - „E culmea tupeului!”. Conducerea Consiliului Concurenței insistă să-și asigure protecție de la SPP, acuză deputatul PSD Radu Cristescu