Marian Vanghelie, audiat la DNA pentru fapte de abuz în serviciu petrecute în 2008: "După un cantonament de un an de zile, ce se poate mai mult? Nu mă sperie pe mine nimic"(VIDEO, FOTO)

Marian Vanghelie, audiat la DNA pentru fapte de abuz în serviciu petrecute în 2008: "După un cantonament de un an de zile, ce se poate mai mult? Nu mă sperie pe mine nimic"(VIDEO, FOTO)

UPDATE 11:00: Marian Vanghelie a venit la sediul Direcției Naționaloe Anticorupție însoțit de doi avocați, acesta fiind acuzat de abuz în serviciu pentru fapte petrecute în 2008, în perioada în care era primar al sectorului 5. Din spusele edilului suspendat, este vorba despre nereguli la încheierea a două contracte de salubrizare.

"Este vorba despre abuz în serviciu, pe un număr de două contracte din anul 2008, o licitație de salubrizare pe trei luni de zile. A fost atunci cu NATO, cu toate nebuniile, cu toate adresele, a rămas acuma să ne cheme, să luăm dosarul, să îl studiem", a explicat Vanghelie.

Acesta nu pare a fi descurajat de deschiderea acestui nou dosar la DNA.

Comunicat DNA privind noul dosar al lui Marian Vanghelie

"După un cantonament de un an de zile, ce se poate mai mult? Cred că lucrurile pe viitor vor fi cum trebuie să fie", a adăugat acesta.

Cât despre desfășurarea campaniei electorale pentru alegerile locale, Marian Vanghelie a mărturisit că nu vede acest nou dosar de corupție ca pe un impediment.

"Cred că o să câștig cu 70%, a afirmat acesta. Cum să nu rămân în cursă? Nu mă sperie pe mine nimic", a concluzionat edilul suspendat.

Marian Vanghelie, audiat la DNA pentru fapte de abuz în serviciu petrecute în 2008: "După un cantonament de un an de zile, ce se poate mai mult? Nu mă sperie pe mine nimic"

#DIRECT_ONE_ltvwn6#

UPDATE:Procurorii îl acuză pe Vanghelie deabuz în serviciu, cu obținere de foloase necuvenite.

Marian Vanghelie a fost chemat joi dimineață la sediul Direcției Naționale Anticorupție, informează B1 TV. Cel mai probabil, este vorba despre un nou dosar ce îl vizează pe fostul edil al Sectorului 5.

Nu se cunosc pentru moment presupusele fapte pe care procurorii le au în vedere și nici calitatea în care acesta s-a prezentat la DNA pentru a fi audiat.

Totuși, el a lăsat să se înțeleagă faptul că este suspect. Întrebat de jurnaliști ce calitate are în dosar, acesta a răspuns: ”În România, calitatea de suspect e un lucru obișnuit.Dacă nu ești suspect, înseamnă că ești prost”.

Marian Vanghelie este cercetat într-un alt dosarpentru abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani.

Vanghelie, audiat la DNA: Dacă nu ești suspect, înseamnă că ești prost

#DIRECT_ONE_3wmfps#

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)