Marian Vanghelie: Funcţia mea este Marian Vanghelie. Sunt talentat de la natură

Marian Vanghelie: Funcţia mea este Marian Vanghelie. Sunt talentat de la natură
Foto: bzb.ro

Sunt talentat de la natură și fac față pe orice domeniu, a declarat Marian Vanghelie, potrivit Mediafax, precizând că funcția sa este Marian Vanghelie.

“O să vă detaliez cu ce mă ocup, într-o perioadă scurtă. Sunt talentat de la natură, eu n-am nevoie de o funcţie. Funcţia mea este Marian Vanghelie. Pe orice domeniu dacă vreţi să mă puneţi, şi pe business şi pe economic, fac faţă fără nicio problemă. Asta e de la natură. Unii se chinuie câte zece ani în facultate, pe alţii Dumnezeu i-a înzerstrat, le-a pus mâna în cap şi le-a dat putere să înţeleagă”, a declarat fostul edil al Sectorului 5 la ieșirea de la Tribunalul București, acolo unde s-a prezentat pentru un nou termen de judecată.

Întrebat dacă va deschide o afacere în domeniul turismului sau în comerț, acesta a răspuns: “Îmi plac lucrurile mari, cu pensiunile se ocupă oamenii mai în vârstă”.

Marian Vanghelie le-a cerut judecătorilor reaudierea celor 50 de martori din dosarul său, avocatul lui susținând că audierea acestora de la DNA nu s-a făcut în prezenţa lor ori nu ar fi fost lăsaţi să pună întrebări.

În acest dosar, Marian Vanghelie este acuzat de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani.

Tags:
Ultima oră
12:31 - Ludovic Orban: PNL a reușit să învingă ciuma roșie. Cea importantă decizie strategică a fost cea din 2018, când am stabilit clar – Candidatul la președinție e Klaus Iohannis, candidatul la funcția premier e liderul PNL
11:59 - Kelemen Hunor: Putem să avem dispute, dar să nu renunţăm la parteneriat. Să trecem peste neînţelegerile şi orgoliile personale (VIDEO)
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă (VIDEO)
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină (VIDEO)
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)
10:28 - Ludovic Orban: Am convingerea că voi câștiga. Se alege între cel care a provocat criza guvernamentală și omul care vine cu soluția (VIDEO)
10:19 - Emil Boc: Liberalii au de ales între un președinte de partid cu un anumit bagaj și un premier cu anumite perspective / Nu am discutat despre reîmpărțirea portofoliilor, important e ca USR PLUS să revină la masa negocierilor (VIDEO)