Marile magazine s-au redeschis: După masa îndestulată de Paște, oamenii au înlocuit carnea cu legume și fructe (VIDEO)

Marile magazine s-au redeschis: După masa îndestulată de Paște, oamenii au înlocuit carnea cu legume și fructe (VIDEO)
Foto: metropotam.ro

Marile magazine s-au redeschis luni. Cei care au terminat proviziile pentru Paşte sau nu mai vor carne de miel şi ouă roşii intră din nou în hipermarketuri.

Au înlocuit însă carnea cu fructe şi legume, potrivit B1TV.

Vrem să luăm niște citrice, lămâie, portocale, să facem o ciorbică de legume, probabil congelate să se facă mai repede, a spus dintre cei care au vizitat hipermarketurile.

Românii au schimbat după Paşte lista de cumpărături. De la carnea grea de miel, ouăle de Paşte, cozonac sau pască, oamenii au preferat să schimbe foaia şi să treacă la o dietă formată din fructe şi legume.

Medicii recomandă cumpătare în ceea ce priveşte masa de Paşte, prin asezonarea mâncării tradiţionale cu legume şi fructe.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)