Mediaș: Incendiu la un bancomat, provocat de hoți. Au ars toți banii încercând să-i fure

Mediaș: Incendiu la un bancomat, provocat de hoți. Au ars toți banii încercând să-i fure
Sursă Foto: Facebook

Niște hoți au încercat, duminică dimineață, să fure banii dintr-un bancomat din Mediaș, dar nu au reușit decât să provoace un incendiu. Toți banii au ars. Polițiștii sunt acum pe urmele hoților.

Au ars banii dintr-un bancomat, în încercarea de a-i fura

Duminică dimineață, în jurul orei 04.00, polițiștii care patrulau pe strada I.C. Brătianu au văzut că din sediul unei bănci ieșea fum. Ei au intrat în hol și au constatat că ATM-ul ardea cu flacără deschisă. La fața locului au intervenit pompierii și un echipaj medical. Flăcările au fost stinse fără ca cineva să fie rănit.

„Din investigaţiile preliminare efectuate, poliţiştii medieşeni au constatat că persoane necunoscute ar fi pătruns în sediul unităţii bancare şi ar fi încercat să sustragă bani din ATM blocând fanta aparatului cu un obiect din lemn, fapt ce ar fi condus la supraîncălzirea sistemului electric al dispozitivului şi, astfel, la izbucnirea incendiului”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, Elena Welter, pentru Agerpres.

Deocamdată nu a fost stabilit prejudiciul. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru tentativă la furt calificat și-i caută pe hoți.

„Nimeni nu îşi aminteşte să mai fi fost (un asemenea incendiu n.r.). Putem zice ca e o premieră în judeţul Sibiu”, a declarat Andreea Ştefan, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), pentru Agerpres.

Urmăriți B1TV.ro și pe