Medic român din Suedia, despre două cazuri neobișnuite: Un pacient român a băut o ladă de bere pentru a elimina vaccinul din organism. O altă româncă „depistează” coronavirusul cu o amuletă…

Medic român din Suedia, despre două cazuri neobișnuite: Un pacient român a băut o ladă de bere pentru a elimina vaccinul din organism. O altă româncă „depistează” coronavirusul cu o amuletă...
Foto simbol: Pixabay

Laura Ghibu, medic român stabilit în Suedia, susține că un pacient român s-a vaccinat împotriva COVID-19 pentru a putea să plece într-o delegație în străinătate, însă apoi a băut o ladă de bere în încercarea de a elimina serul din organism. O altă pacientă, româncă și ea, spune că deține o amuletă specială pentru a detecta virusul în oameni și, astfel, știe de cine trebuie să se ferească.

Pandemia COVID-19. Un medic român din Suedia a vorbit despre două cazuri neobișnuite

„Azi am vorbit cu un pacient care era foarte împotriva vaccinului. Știa pe de rost tot punctajul: control, moarte, experiment, virusul nu există, știți voi. Azi mi-a spus că s-a vaccinat fiindcă trebuia să plece într-o delegație în străinătate și nu voia «să-i bage ăia bețe în nas și să-i slăbească creierul». Apoi mi-a spus că după vaccin s-a dus acasă și a băut o ladă de bere ca să «dea vaccinul afară»! Și că după aia s-a «simțit amețit» din cauza «drăciei ăleia». Am încercat să-i explic că vaccinul nu poate fi dat afara cu bere și că amețeala depinde cu cea mai mare probabilitate de cantitatea de alcool pe care o avea în sânge. Nu m-a crezut. Oricum l-am felicitat pentru alegere”, a scris dr. Laura Ghibu, pe Facebook.

Medicul a povestit și o altă întâmplare din același registru. Este vorba despre o pacientă care susține că depistează coronavirusul cu o amuletă specială și știe de ce oameni trebuie să se ferească pentru a nu se îmbolnăvi.

„Doamna, foarte senină, mi-a spus, `nu sunt infectată și n-am nicio șansă să mă infectez, deoarece am la mine un pendul`. A scos din buzunar acel pendul și, mișcându-l așa, lejer, mi-a spus: `Vedeți? Pendulul vine spre mine, asta înseamnă că sunt curată, nu sunt infectată. Iar când mă întâlnesc cu cineva, scot pendulul, iar dacă acel pendul face o anumită mișcare îmi dau seama că este infectat și mă păzesc, deci cu mine puteți să fiți în siguranță`”, a declarat medicul Laura Ghibu, miercuri seară, la Digi24.