Medicii care trebuiau să acționeze imediat după ce Ekeng s-a prăbușit pe teren, audiați de polițiști (VIDEO)

Medicii care trebuiau să acționeze imediat după ce Ekeng s-a prăbușit pe teren, audiați de polițiști (VIDEO)

Toți medicii care trebuiau să acționeze vineri seară, când dinamovistul Patrick Ekeng s-a prăbușit pe teren, sunt audiați de către polițiști, informează B1 TV.

Explicații dau medicii de pe ambulanța privată Puls, cei de la clubul Dinamo și de la Spitalul Floreasca. Oamenii legii vor să afle cât de repede s-a intervenit, dat fiind că există mai multe controverse.

Unii martori au susținut că medicul de pe ambulanță nu s-a deplasat imediat după ce fotbalistul a căzut pe teren, ba chiar fuma și mânca semințe. Alții au afirmat că a existat un defibrilator în ambulanță, dar acesta nu a fost folosit.

Sâmbătă au fost ridicate mai multe documente de la Clubul Dinamo și de la Spitalul Floreasca, acestea urmând a se constitui probe în anchetă. De asemenea, importante vor fi și rezultatele necropsiei.

Medicii care trebuiau să acționeze imediat după ce Ekeng s-a prăbușit pe teren, audiați de polițiști

#DIRECT_ONE_3p12f9#

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
19:08 - Jens Stoltenberg (NATO): Ucrainenii au fost capabili să ia orașul Liman, iar asta demonstrează că fac progrese și pot să respingă forțele ruse
18:42 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Horoscopul chinezesc în Luna Câinelui sub element Metal Yang. Predicțiile pentru fiecare zodie (VIDEO)
18:02 - George Simion i-ar fi tăiat microfonul Dianei Șoșoacă la protestul din Piața Victoriei. Senatoarea s-a înfuriat: „Ăsta e Simion. Trădătorul. Și-a bătut joc de AUR. Rușine!” (GALERIE FOTO)
17:45 - Un bărbat a murit după ce un bolovan s-a prăbușit pe mașina sa în Defileul Jiului
17:28 - Al cincilea mesaj Ro-Alert pentru locuitorii din Roșia Montană: Evacuarea preventivă, imperativ necesară pentru protejarea vieții dumneavoastră. Există pericolul ca barajul Tăul Mare să cedeze
17:13 - UPDATE: Incendiu în incinta Ocolului Silvic Măneciu. Suprafața afectată, aproximativ 1.000 de metri pătrați. Se acționează și pentru protejarea unui depozit de carburanți
17:00 - VIDEO. Un fost fotbalist din Liga 1 a fost pe teren la dezastrul din Indonezia: „Unii suporteri au încercat să vină după noi la cabine. Din ce știu, au murit 200 de fani și doi polițiști”
16:24 - Doi bărbați au fost împușcați într-un târg din județul Bacău. Scandalul a început de la prețul de la prețul strugurilor, spun polițiștii
15:10 - Primele imagini cu armata ucraineană intrând victorioasă în Lîman. A fost a lui Putin o zi
15:09 - Centrul Bucureștiului este blocat de protestatarii care îi susțin pe George Simion și pe Diana Șoșoacă (GALERIE FOTO)