HALUCINANT! Menajera analfabetă RUPE TĂCEREA: Detalii BOMBĂ despre soții Ceaușescu și OBICEIURILE LOR BIZARE

HALUCINANT! Menajera analfabetă RUPE TĂCEREA: Detalii BOMBĂ despre soții Ceaușescu și OBICEIURILE LOR BIZARE

Dezvăluiri inedite din partea Suzana Andreiaș, care a fost vreme de 30 de ani adminsitratorul locuințelor soților Ceaușescu. Femeia a fost unul dintre oamenii care au petrecut cel mai mult timp în preajma celor doi.

CUTREMUR MONDEN! ANAMARIA PRODAN A FĂCUT ANUNȚUL: REGHECAMPF E ISTORIE! NU SE MAI POATE FACE NIMIC (GALERIE FOTO)

Suzana a fost menajeră ți bucătăreasă, dar și om de încredere, știind astfel toate bârfele din Snagov și din Primăverii.

BOMBA ANULUI ÎN LUMEA MUZICII: FUEGO ȘI MIRABELA DAUER AU FĂCUT TOTUL PUBLIC DESPRE RELAȚIA ASCUNSĂ! IRINA LOGHIN A RĂMAS MASCĂ

Femeia a povestit toate lucrurile pe care le știa și le-a trăit, iar Maria Dobrescu le-a adunat în cartea „La curtea lui Ceauşescu. Dezvăluirile Suzanei Andreiaş despre viaţa de familie a cuplului prezidenţial”, scrie cancan.ro.

ȘOC ÎN ROMÂNIA: SOȚII CEAUȘESCU AU FOST DEZGROPAȚI! LEGIȘTII AU RĂMAS INTERZIȘI CÂND AU VĂZUT CE AVEA ÎN GURĂ NEVASTA DICTATORULUI

La desert voia dulciuri făcute în casă: plăcintă cu brânză sau minciunele, care-i plăceau mult. A cerut arpacaş din ăla bun pe care l-am ales împreună cu ea, pe masă. Mi-a arătat de la A până la Z. Cum să pun nucă, lămâie, rom, zahăr, vanilie, cum s-o ornez cu ciocolată deasupra, cu bomboane fondante”, a povestit Suzana Andreiaș cu referire la ambii soți Ceaușescu. Suzana și soțul ei au primit chiar și un apartament de la Nicolae Ceaușescu și nu numai.

Locuiam pe atunci într-un bloc comunist gri, populat în parte cu mârlani la prima generaţie încălţată, strămutaţi de marea industrializare din bordeie la bloc”, a declarat Suzana.

Mi-au dat materiale de rochii, basmale, un ceas și când am făcut 60 de ani, mi-au dat un cojoc, o vază mare de cristal și un sal de acela mare rusesc, cu flori. Când era 1 martie, Ceaușescu dădea mărțișoare la toate fetele, câte o pereche de ciorapi sau un batic. Odată, de 8 martie, tovarașul mi-a dat un buchet de flori.”,a mai spus Suzana.

Aceste daruri nu le-a primit până nu a fost și testată. Cum încrederea trebuie câștigată, au supus-o pe femeie la diferite încercări.

M-au încercat cu bani. Puneau bani în locuri unde știau că umblu eu când ștergeam praful, când făceam curat, să vadă dacă iau sau nu. Pe timpul acela, tovarășul Ceaușescu nu era președinte, era numai secretar general. Ei, atunci veneau multe cadouri. Bijuterii. Ace de cravată, ceasuri, multe, multe.”, a povestit femeia.