Meteorologii anunţă o schimbare majoră în ceea ce priveşte VREMEA. Până la cât vor urca temperaturile în zilele următoare

Meteorologii anunţă o schimbare majoră în ceea ce priveşte VREMEA. Până la cât vor urca temperaturile în zilele următoare

Veste bună de la meteorologi, după perioada de temperaturi polare şi viscol care a pus stăpânire pe ţară.
Potrivit reprezentanţilor Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), valorile termice vor creşte în toată ţara, începând de miercuri, maximele urmând să ajungă până la 16 grade, în Banat.

„Temperaturile vor creşte de la o zi la alta. Mâine (marţi, n.r.) va fi mai rece în Oltenia, Moldova, Muntenia. Apoi, de poimâine (miercuri, n.r.), temperaturile vor creşte în toată ţara şi vremea devine caldă pentru această perioadă, până spre 16 grade în Banat”, a declarat, pentru Mediafax, meteorologul de serviciu al ANM.

Totodată, meteorologii precizează că marţi se vor înregistra, în Bucureşti, în jur de 3-4 grade, ca începând de miercuri termometrele să arate 12 grade.
„Mâine şi poimâine, în Oltenia şi în Moldova o să fie mai rece faţă de restul ţării, însă de poimâine vor fi şi ele peste normal, adică la nivelul întregii ţări avem între 4 şi 9 grade”, a mai explicat meteorologul.