Metoda folosită de 2 bărbați pentru a fura bani din casele oamenilor. Ei au fost prinși în flagrant

Metoda folosită de 2 bărbați pentru a fura bani din casele oamenilor. Ei au fost prinși în flagrant

Doi bărbați din Capitală sunt cercetați pentru furt calificat după ce au găsit și aplicat o nouă metodă de a lua bani din casele oamenilor. Ei au fost prinși în flagrant, informază Pro TV.

Cum furau bani doi bărbați

Indivizii, ambii în vârstă de 32 de ani, pretindeau sunt de la o firmă de furnizare a energiei electrice și că trebuie să verifice contoarele și instalațiile.

Oamenii le dădeau voie în case, apoi bărbații le distrăgeau atenția în timp ce căutau bani.

Ei au fost reținuți după ce au fost prinși în flagrant când furau 1.500 de lei din locuința unui bucureștean.

Indivizii erau în atenția polițiștilor de la finalul lunii martie, când au furat 4.500 de lei, prin aceeași metodă, de la un piteștean.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:09 - De ce propaganda rusă chiar poate să funcționeze în Mariupol. Marin Gherman: Mulți nu au văzut lumina zilei cu săptămânile. Au ieșit din subsoluri și au văzut un oraș distrus. Sunt rupți de civilizație (VIDEO)
23:58 - Biserica Ortodoxă a Ucrainei anunţă ruperea de Patriarhia Rusă
23:44 - Cancelarul Germaniei, Olaf Scholz: „Am avut mai multe discuții telefonice cu Putin și voi continua să discut cu el”
23:23 - Marin Gherman: Trebuie să ieșim din iluzia că Rusia își respectă angajamentele. Rusia vrea să distrugă Ucraina, deci pacea nu e posibilă. Ucrainenii vor victoria și spun „dacă tot murim, să murim pentru ceva” (VIDEO)
23:13 - Succes românesc la Cannes: Regizorul Alexandru Belc, premiat pentru regia filmului „Metronom”, în secțiunea Un Certain Regard
22:35 - Suedia și Finlanda nu reușesc să convingă Turcia să accepte aderarea lor la NATO. Negocierile, în impas
22:24 - Dan Petrescu, episod neștiut cu Gică Popescu din anul în care naționala a ajuns în sferturile Campionatului Mondial: „Eram disperați să ne vadă gagicile!” (VIDEO)
22:18 - Preşedintele Consiliului European, Charles Michel, cere statelor UE să sprijine Ucraina cu bani
22:01 - Kievul își pierde răbdarea. Un oficial ucrainean susține că „orice se poate întâmpla” cu oleoductul prin care Ungaria primește petrol rusesc și că ungurilor ar trebui să li se vorbească „pe limba lor”
21:54 - Val de concedieri în Armata Rusă, în rândul militarilor care au refuzat să lupte în războiul din Ucraina