Mihai Morar, reacție acidă după declarațiile arogante ale lui Culiță Sterp: ”Iată definiția perfectă pentru NEAM PROST”

Mihai Morar, reacție acidă după declarațiile arogante ale lui Culiță Sterp:  ”Iată definiția perfectă pentru NEAM PROST”
Foto: Facebook/Mihai Morar.

Atitudinea arogantă pe care Culiță Sterp a avut-o față de jurnaliști l-a făcut pe Mihai Morar să reacționeze dur la adresa artistului.

Mihai Morar enervat de declarațiile lui Culiță

După ce a provocat un accident în stare de ebrietate și sub influența substanțelor interzise, Culiță Sterp a umilit jurnaliștii care îl așteptau când a ieșit de la tribunal. Artistul a fost aspru criticat pe rețelele de socializare, iar acum și oamenii din televiziune au ieșit în spațiul public pentru a-și spune părerea atât despre accident cât și despre atitudinea sfidătoare pe care a manifestat-o. După Andrei Ștefănescu și Cătălin Cazacu, acum și Mihai Morar vorbește despre accidentul pe care l-a provocat Culiță Sterp. Fostul prezentator s-a arătat iritat de atitudinea afișată de manelist după ce a pus în pericol viața unui om, conducând beat și drogat.

„După ce aproape ai distrus o viață în trafic (băut și sub influența drogurilor la volan), să îi răspunzi unui ziarist de la unul dintre posturile TV care te-a promovata agresiv: NEVASTĂ-TA MAI ÎNTREABĂ DE MINE?… Iată definiția perfectă pentru NEAM PROST, a scris Mihai Morar pe Instagram, în dreptul unor imagini ce-l aveau în prim-plan pe Culiță Sterp, surprins pe holurile tribunalului din Cluj.

Declarațiile lui Cătălin Cazacu și Andrei Ștefănescu

Cătălin Cazacu și Andrei Ștefănescu condamnă comportamentul artistului și acțiunile grave pe care le-a avut. Ambii considetă că celebritatea i s-a urcat la cap manelistului și că a uitat de unde a plecat.

„Nu poți să ai pretenția de la altcineva să-ți poarte de grijă. Dacă tu ai băut, ți se pare că tu ești Dumnezeu. Și asta este o realitate. Asta face alcoolul. Legile sunt foarte aspre, legea îți spune că dacă te prinde la volan băut faci pușcărie”, a spus Cătălin Cazacu, urmat fiind de colegul său: „Când l-am cunoscut pe acest băiat, era cu fosta lui iubită și vorbeam despre ei, erau niște oameni simpli, niște oameni normali. Ușor, ușor încep să derapeze acești oameni care au atenție foarte mare din partea celor din jur. Presa începe să-i urmărească și să evolueze și uită, de fapt, de lucrurile esențiale. Este o mare problemă, gândiți-vă ce se poate întâmpla dacă în locul mașinii ăsteia era un copil pe bicicletă”, a declarat și Andrei Ștefănescu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
14:04 - Vor fi mai multe străzi cu sens unic în București: de când intră în vigoare
14:02 - Kremlinul confirmă planurile de a crea o „uniune triplă a gazelor”. Încă două țări se alătură lui Putin
13:54 - Vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Cetățenie, trimis în judecată de DNA după ce ar fi încercat să mituiască cu 200 de lei un polițist pentru a nu fi amendat în trafic
13:44 - Ministrul Culturii, după scandalul din Parlament generat de discursul unui deputat UDMR: E un dublu pericol – radicalizarea unei minorități și contraradicalizarea unor forțe politice românești. Se alimentează reciproc (VIDEO)
13:36 - Unde se pot vedea meciurile decisive, de joi, pentru calificarea în optimile CM Qatar 2022: Partidele Spaniei şi Germaniei NU mai sunt transmise de TVR 1
13:36 - Secretarul General NATO, Jens Stoltenberg, la București: Europa trebuie să se pregătească pentru mai mulți refugiați din Ucraina
13:28 - Nouă lovitură grea pentru Simona Halep! Jucătoarea româncă întâmpină probleme şi la antrenamente
13:25 - Mario Iorgulescu a postat o fotografie în care apare alături de interlopul din Timișoara Sorin Udrea. „Nu merg lucrurile între noi. Nu vreau să mă întorc în România”
13:19 - Italia se pregătește să naționalizeze una dintre cele mai mari rafinării din Europa deținută de Lukoil
13:13 - Bogdan Aurescu: Parteneriatul Strategic România – SUA e la cel mai înalt nivel / Antony Blinken: SUA rămân angajate în sprijinirea eforturilor României pentru consolidarea statului de drept și combaterea corupției (VIDEO)