Mircea Badea: „Țara asta se ocupă foarte mult cu bilețelele”

Mircea Badea: Țara asta se ocupă foarte mult cu bilețelele

Realizatorul TV Mircea Badea a comentat evoluția anchetei fraților Tate şi modul cum Tristan și Andrew încercă să comunice prin bilețele date presei.

Cei doi au fost aduși din nou, ieri, la DIICOT, flancați de un cordon de jandarmi şi polițiști pentru a-i împiedica să mai arunce bilețele la jurnaliștii prezenți.

Sfidând aceste măsuri, aceștia au continuat cu un mesaj postat online prin intermediul unei aşa-zise „academii” pe care o dețin, relatează Antena 3.

„Închisoarea este o temă comună pe calea unei influențe absolute asupra lumii. Fiecare mare revoluționar a petrecut ceva timp închis în mod fals.

Și fiecare mare revoluționar a învățat multe lecții din timpul petrecut în interior. Face parte din Călătoria Eroului.

Nu trebuie să fii în această celulă pentru a învăța ce am învățat eu aici, înăuntru”, a transmis Andrew Tate, fără a preciza dacă revoluționarii la care se referă au fost închiși pentru ideile lor sau pentru diferite infracțiuni din sfera penală.

Badea: „Râde lumea”

Referitor la acest mod al unor infractori de a comunica prin bilețele sau mesaje, Mircea Badea a comentat în emisiunea „În faţa Naţiunii”, de la Antena 3 CNN:

„Râde lumea. Asta cu bilețelul reprezintă o constantă a vieții mele. Deci e ca un fir roșu.

Din când în când mi se întâmplă bilețelul. De la bilețelul lui Udrea, dacă mai țineți minte, la bilețelul lu Andrew Tate.

Țara asta se ocupă foarte mult cu bilețelele. Aţi observat? Deci, brand-ul nostru de țară este bilețelul. De la Scrisoarea pierdută…

Cei de la DIICOT par foarte pricepuți la absolut orice și la dosare adevărate. Deci, cum faci? Cum intri în portofelul virtual” – a ironizat cunoscutul om de televiziune.

Urmăriți B1TV.ro și pe