Mizerie, alimente gătite cu mult timp înainte de a fi consumate și pește curățat în spații insalubre. Inspectorii ANPC au găsit un adevărat dezastru în restaurantele, terasele și plajele de pe faleza din Năvodari.
Comisarii din cadrul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului au efectuat zilele acestea mai multe controale în zona Năvodari, județul Constanța.
„Din păcate, atunci când se fac controale pe litoral călătorești în timp. Am descoperit că se combate risipa alimentară în sensul că orice produs preparat cu câteva zile înainte de servire iau o altă formă pentru a putea fi consumat.
Reînceperea unui sezon de vacanță nu trebuie comparată cu renașterea păsării Pheonix, cu toate că unele locații par ca după bombardamente”, a transmis Horia Constantinescu, președintele ANPC, notează antena3.ro.
Dintre cele mai importante abateri constatate, menționăm:
Controalele inspectorilor ANPC vor continua în fiecare stațiune de pe litoral pentru ca sejurul turiștilor să fie lipsit de probleme.