MODĂ SAU MOLIMĂ?! Încă un cantăreţul de muzică populară RECUNOAȘTE că a făcut propuneri sexuale GAY. Un viceprimar PNL este și el implicat

MODĂ SAU MOLIMĂ?! Încă un cantăreţul de muzică populară RECUNOAȘTE că a făcut propuneri sexuale GAY. Un viceprimar PNL este și el implicat

George Iordăchescu, îndrăgit interpret de muzică populară, solist cu state vechi al ansamblului Rapsozii Argesului şi fost consilier PNL la Curtea de Arges, a intrat zilele acestea într-un scandal sexual rușinos croit după același scenariu ca și în cazul mult mai celebrului interpret și preot Cristian Pomohaci.

Astfe, un tânăr din Arges susține public, cu probe, că a fost la un pas de a avea o relație de dragoste cu Iordachescu și asta după o serie de discuții purtate pe mesageria facebook.

În capturile de ecran date publicității, se pot observa propuneri sexuale explicite și detalii specifice homosexualilor. Ca să întărească cele spuse, tânărulAlexandru Tudor a declarat căGheorge Iordăchescu s-ar fi oferit în mai multe rânduri să-l sprijine financiar cu condiţia să întreţină relaţii sexuale cu el, acest ajutor constând în asigurarea transportului către Curtea de Argeş, mâncare şi alte astfel de favoruri.

De asemenea, băiatul povesteşte că l-a cunoscut prin intermediul aplicaţiei Romeo Gay şi că rapsodul argeşean este cunoscut în comunitatea lor drept un bărbat amator de relaţii pasagere cu persoane de acelaşi sex.

Ce discuta cântărețul de muzică populară Gheorghe Iordăchescu cu tânărul Alexandru Tudor?

Iată câteva replici hot! ” Nu poți veni la Curtea de Argeș să ne f…. ?”, „Vreau să o facem reciproc!” ,„Hai să ne cunoaştem noi şi apoi facem şi în grup!”…

Cum artistul este cunoscut în Curtea de Argeș ca fiind un om așezat și cu familie, cuibușorul de nebunii urma să fie o garsonieră de care soția cântărețului nu avea știință.

De precizat că ispititorulAlexandru Tudor arată pe FB că este obișnuit cu acest tip de relaţii, pe pagina sa de socializare existând doar aprecieri şi propuneri din partea altor bărbaţi.

Dezvăluirile gay-ului de pe Facebook sunt șocante pentru toți cei care îl cunosc pe artistul Gheorghe Iordachescu. Pe de alta parte, în Curtea de Argeș, sunt de notorietate de ani de zile glumele deocheate făcute pe seama sa de către prieteni apropiați, unii membrii ai Ansamblului Rapsozii Argeșului, dar nimeni nu s-a gândit că aluziile gay ar putea avea suport si în realitate.

Contactat de presă, artistul recunoaște că a purtat acele discuții pe Facebook, dar ele sunt trunchiate și rupte din context. În clipa în care și-a dat seama că băiatul vorbește serios, Iordăchescu s-a retras din conversație.

” Inițial m-a abordat el (…) Eu am crezut că e un fan de al meu și am intrat la discuții cu el, cum fac și cu alți fani ai mei și ai muzicii populare. (…) Mi-a zis că e sărac, că vrea să vină la Curtea de Argeș să îl ajut…. Ce sa va spun, că la un moment dat a insistat să îi trimit poze cu mine dezbrăcat, moment în care i-am spus că am încheiat orice discuție, că nu sunt ceea ce își închipuie el și am terminat”, a declarat Gheorghe Iordachescu.

Concluzia? ”E o rușine ceea ce mi se întâmplă, și se întâmplă și cu ajutorul unor prieteni. O să îmi revizuiesc cercul de prieteni, am renunțat deja la Facebook. Păcat de munca mea de decenii dar o vină pentru unde s-a ajuns o poartă și câteva persoane din cercul meu de prieteni în special cei care de ani de zile făceau glume deocheate pe seama mea, inclusiv Cristi Mitrofan (n.r. viceprimar PNL)”.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
19:32 - Șeful Pentagonului nu consideră iminentă o invazie a Chinei în Taiwan. Lloyd Austin: Bejingul vrea să stabilească un nou normal
19:08 - Jens Stoltenberg (NATO): Ucrainenii au fost capabili să ia orașul Liman, iar asta demonstrează că fac progrese și pot să respingă forțele ruse
18:42 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Horoscopul chinezesc în Luna Câinelui sub element Metal Yang. Predicțiile pentru fiecare zodie (VIDEO)
18:02 - George Simion i-ar fi tăiat microfonul Dianei Șoșoacă la protestul din Piața Victoriei. Senatoarea s-a înfuriat: „Ăsta e Simion. Trădătorul. Și-a bătut joc de AUR. Rușine!” (GALERIE FOTO)
17:45 - Un bărbat a murit după ce un bolovan s-a prăbușit pe mașina sa în Defileul Jiului
17:28 - Al cincilea mesaj Ro-Alert pentru locuitorii din Roșia Montană: Evacuarea preventivă, imperativ necesară pentru protejarea vieții dumneavoastră. Există pericolul ca barajul Tăul Mare să cedeze
17:13 - UPDATE: Incendiu în incinta Ocolului Silvic Măneciu. Suprafața afectată, aproximativ 1.000 de metri pătrați. Se acționează și pentru protejarea unui depozit de carburanți
17:00 - VIDEO. Un fost fotbalist din Liga 1 a fost pe teren la dezastrul din Indonezia: „Unii suporteri au încercat să vină după noi la cabine. Din ce știu, au murit 200 de fani și doi polițiști”
16:24 - Doi bărbați au fost împușcați într-un târg din județul Bacău. Scandalul a început de la prețul de la prețul strugurilor, spun polițiștii
15:10 - Primele imagini cu armata ucraineană intrând victorioasă în Lîman. A fost a lui Putin o zi