Moment de tandreţe în traficul din Cluj: O şoferiţă și un motociclist s-au sărutat. „Jur că îmi iau şi eu motor” (VIDEO)

Moment de tandreţe în traficul din Cluj: O şoferiţă și un motociclist s-au sărutat. „Jur că îmi iau şi eu motor” (VIDEO)
Captură Video

Un clujean a filmat un moment mai puțin obișnuit în trafic. După toate izbucnirile nervoase, certurile și bătăile surprinse de-a lungul timpului de șoferi la semafor, nu mică i-a fost mirarea acestui bărbat când, în loc de toate astea, a văzut un gest de tandrețe.

Cluj: O șoferiță și un motociclist s-au sărutat la semafor

În imagini se vede cum un motociclist se strecoară lângă o maşină care așteaptă la semafor, apoi pare că bate în geam, în dreptul șoferiței. Femeia iese pe geamul mașinii și-l sărută pe motociclist.

„Jur că îmi iau şi eu motor”, a glumit autorul filmării.

Moment de tandreţe în traficul din Cluj: O şoferiţă și un motociclist s-au sărutat

Sursă Video: Mihai Vascan

Scena a fost surprinsă la un semafor, lângă Regionala CFR din Cluj şi a fost apoi postată pe pagina de Facebook ”Şoferi de Week-end Cluj”, notează Adevărul.

Reacțiile au fost dintre cele mai variate, de la aprecieri, la critici și ironii.

„La ce aglomeraţie e, aveau timp să facă şi un copil”, a comentat cineva.

„Am urmărit cu deosebită atenţie clipul până la final, emoţionant de-a dreptul. Sincer după cum ai pus muzica aşteptam să se mai întâmple ceva, să apară dansatori, să plouă cu petale, ceva acolo”.