Nati Meir face acuzaţii la poarta penitenciarului: DNA a cerut informaţii despre patru parlamentari

Nati Meir face acuzaţii la poarta penitenciarului: DNA a cerut informaţii despre patru parlamentari
Foto: B1 TV

Nati Meri respiră iar aer de libertate. Fostul parlamentar şi fiul său au fost eliberaţi, luni, de sub control judiciar. Cei doi au fost trimişi în judecată în iunie 2010, pentru trafic de influenţă, şi nici nu a ieşit bine pe poarta penitenciarului, că Nati Meir a început seria acuzaţiilor la adresa procurorilor DNA.

„Am fost angajaţi de DNA ca să spunem 4 nume grele din politica românească, Vadim Tudor, Adrian Năstase, Radu Mazăre şi Constantin Hogea”, a spus fostul parlamentar.

Nati Meir  A spus că procurorii DNA i-au spus să divulge mai multe informaţii despre cei patru, în schimbul libertăţii fiului său.

În plus, fostul parlamentar a spus că starea sa precară de sănătate este o urmare a agresiunilor din perioada în care a fost deţinut la Penitenciarul Jilava. Atunci el a fost bătut de un alt deţinut, probabil la comanda cuiva, pe care l-a deranjat în trecut.

Cât despre tentativa de sinucidere, Nati Meir a explicat: „A fost un joc. Nu am vrut să mor, am vrut să atrag atenţia presei române asupra situaţiei mele”.

De acuzaţiile fostului parlamentar nu a scăpat nici Adrian Minune, cel care i-a scris imnul pentru campania electorală. Acum, Nati Meir spune că dosarul în care a fost cercetat, a fost fabricat de manelist.

Lista a continuat cu Bujor Florescu, despre care spune că ar fi fost un partener de afaceri, Vasile Blaga şi Traian Băsescu.

Fostul parlamentar a spus că va susţine o conferinţă de presă, în care va face dezvăluiri foarte importante.

Pentru că nu a găsit niciun tren spre Bucureşti şi nici un alt mijloc de transport în comun, Nati Meir a decis, ca după revederea cu Or, să se deplaseze împreună spre Bucureşti, cu un taxi.

Între timp, procurorii vor continua ancheta celor doi acuzaţi de trafic de influenţă, respectiv complicitate la această infracţiune.

Nati Meir acuză procurorii DNA

 

Ultima oră
00:06 - Fost ministru francez al justiției, inculpat pentru corupție și abuz de putere: Rachida Dati e cercetată pentru activitatea sa de avocat al Renault în vremea lui Carlos Ghosn, când era și eurodeputată
00:00 - Medicul Adrian Marinescu, despre a treia doză de vaccin anti-COVID: Să putem lua în calcul noile mutații
23:54 - Premierul Florin Cîțu: “Dacă mai e nevoie ne vom mai vaccina o dată”
23:20 - Valeriu Gheorghiță, despre eșecul campaniei de vaccinare: Cred că vorbim despre o problemă sistemică. Ține de încrederea populației în autorități și de educație
23:04 - Florin Cîțu: PNRR va fi aprobat în septembrie. Primii bani ar putea veni în noiembrie, dar anumite proiecte ar putea începe mai devreme cu resurse de la buget și decontăm din PNRR
23:03 - Premierul Cîţu, despre afirmația ministrului Sportului la adresa Anei Maria Popescu: A fost un comentariu nefericit
22:35 - Valeriu Gheorghiță, despre valul 4 al pandemiei: Cifrele arată bine, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să fim preocupați sau să nu luăm în serios toată această situație
22:26 - Valeriu Gheorghiță: Vorbim de un val 4 în majoritatea țărilor europene. Sunt analizate pe de o parte măsuri de motivare pentru vaccinare, iar pe de altă parte e luat în calcul un pachet de restricții (VIDEO)
22:12 - Valeriu Gheorghiță: „Este o prioritate să creștem numărul persoanelor vaccinate cu prima schemă”
22:00 - Florin Cîțu, despre declarația lui Ludovic Orban privind neatingerea țintei de vaccinare: M-a mâhnit