Nelu Legiune, eliberat condiţionat. Vîntu și-a retras cererea de judecare în libertate

Nelu Legiune, eliberat condiţionat. Vîntu și-a retras cererea de judecare în libertate

Magistrații Judecătoriei Buftea au decis, luni, să admită cererea de judecare în stare de libertate condiționată a lui Ion Ilie Cezar, alias Nelu Legiune, și au luat la cunoștință actul de retragere a cererii similare depuse de Sorin Ovidiu Vîntu în dosarul șantajării managerului Realitatea Sebastian Ghiță.

Vântu a motivat renunțarea la cererea de eliberare afirmând, în fața instanței, că nu dorește să participe „la acest simulacru judiciar”.

Decizia eliberării provizorii sub control judiciar a lui Ion Ilie Cezar nu este definitivă și poate fi atacată de procurori cu recurs.

Citește AICI mai multe despre Ion Ilie Cezar, zis Nelu Legiune

Sorin Ovidiu Vîntu și Ion Ilie Cezar au primit mandat de arestare, în 29 aprilie, după ce, în 21 aprilie, ultimul a fost surprins în flagrant delict de procurori, în sediul Realitatea, în timp ce lua de la managerul postului, Sebastian Ghiță, suma de 150.000 de euro.

Procurorii au motivat în fața instanței că banii ar fi făcut parte dintr-o sumă mai mare, pretinsă de Vîntu de la Ghiță pentru a îi permite acestuia să rămână manager la Realitatea.

Ultima oră
21:42 - Accident în București: Cum au reușit polițiștii să se răstoarne cu mașina, în plină zi (FOTO)
21:34 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, despre introducerea vaccinării periodice împotriva COVID-19: „Cred că putem să ne gândim ca la vaccinarea antigripală”
21:13 - Ioana Mihăilă, despre testarea periodică a medicilor nevaccinați din fonduri proprii: “Semnalele pe care le-am primit sunt bune”/ “Aproximativ 58% din personalul sanitar este vaccinat”
20:55 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, anunță creșterea plăților pentru medicii de familie care vaccinează la domiciliu
20:35 - O familie de români a plecat cu Tico la mare, în Grecia, fără roată de rezervă. Ce au pățit pe drum cei patru pasageri și cum arăta portbagajul (FOTO)
20:33 - Ioana Mihăilă, despre posibile restricții pentru nevaccinați: „Nu e vorba doar despre accesul în mall-uri, e vorba de spații publice închise neesențiale, în weekend”
20:15 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, dezvăluie cel mai pesimist scenariu privind valul 4: „87% din noile cazuri şi 91% din decesele din ultimele săptămâni sunt la persoane nevaccinate”
19:55 - OMS recomandă guvernelor din Europa creșterea numărului de teste gratuite anti-COVID-19, pe fondul evoluției variantei Delta
19:38 - CNCAV: Peste 16.500 persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore
19:17 - Eduard Novak, primul ministru care va participa la Olimpiadă, în calitate de sportiv. Când se vor desfășura Jocurile Paralimpice