Prima reacţie a lui Nicuşor Constatinescu după ce a fost condamnat la 10 ani de închisoare: „Când intri în rândul țintelor trebuie să mori în pușcărie”

Prima reacţie a lui Nicuşor Constatinescu după ce a fost condamnat la 10 ani de închisoare: Când intri în rândul țintelor trebuie să mori în pușcărie
Foto: Hepta

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a reacţionat dur după ce a fost condamnat la 10 ani de închisoare cu executare. „Când intri în rândul ţintelor trebuie să mori în puşcărie, chiar dacă eşti nevinovat”, a scris Constantinescu pe pagina sa de socializare.

Nicuşor Constantinescu, care se află în prezent, în Peniteciarul Poarta Albă, unde execută o pedeapsă de cinci ani de închisoare, a reacționat după ce a fost condamnat, de către Înalta Curte de Casație și Justiție la 10 ani de închisoare cu executare.

El a fost acuzat că în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa a autorizat plăţi nelegale şi a prejudiciat instituţia cu peste 30 milioane de lei şi statul cu peste un milion de lei.

„Am fost condamnat din nou, la o pedeapsă cumplită, tot pentru abuz în serviciu, și tot pentru foloase pe care le-am adus unor cetățeni pe care nu i-am cunoscut niciodată, deoarece nu aș fi păzit perdelele forestiere plantate pe marginea drumului, ca să nu le mănânce caprele și să nu le usuce seceta.

Când intri în rândul țintelor trebuie să mori în pușcărie, chiar dacă ești nevinovat. Dacă aș fi comis o crimă, așa cum comit ei zi de zi, ar fi fost mai clemenți cu mine, cu siguranță”, a scris Nicușor Constantinescu pe pagina lui de Facebook.

Nicuşor Constantinescu le-a transmis magistraţilor că sunt nişte bestii cu chip uman, care primesc salarii de sute de milioane pentru mizeriile pe care le fac oamenilor.

„TICĂLOȘILOR! Bestiilor cu chip uman! Rugați-vă să fiți pedepsiți aici, pe Pământ, căci dacă veți ajunge la judecata lui Dumnezeu, care vede de ce sunteți capabili, pușcăriile nu vă vor fi suficiente să vă salveze de propria voastră nemernicie! Primiți salarii de sute de milioane? Veți ieși la pensii cu sute de milioane? Pentru mizeriile pe care le faceți oamenilor? Nu vă vor fi suficiente sumele astea să le cheltuiți pentru ce va urma, căci Dumnezeu nu doarme! Mă uit cu milă și compasiune la viața de viermi ce v-a fost hărăzită! Mă uit cu demnitate la zbaterile voastre de sclave, la rușinea pe care trebuie să o simțiți zi de zi privindu-vă în oglindă și vă compătimesc. Eu sunt LIBER, aici, în PUȘCĂRIE, iar voi doar niște biete prizoniere ale unui Sistem aberant, care v-a transformat în viermi”, a mai scris acesta în cadrul aceleaşi postări.

Nicuşor Constantinescu execută o pedeapsă de şapte ani şi patru luni de închisoare după contopirea celor două condamnări definitive primite, cea de cinci ani de închisoare în dosarul Centrului Militar Zonal şi cea de cinci ani din dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri. El a fost condamnat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la zece ani de închisoare în dosarul perdelelor.

Urmăriți B1TV.ro și pe