O cisternă s-a răsturnat pe autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti: Traficul este restricționat

O cisternă s-a răsturnat pe autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti: Traficul este restricționat
Foto: Poliția Română / Facebook

O cisternă s-a răsturnat vineri pe autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti, unde traficul a fost restricționat în urma incidentului. Cisterna răsturnată este încărcată cu 17 tone de benzină şi 14 tone de motorină, informează adevarul.ro.

Accidentul a avut loc în apropiere de localitatea Gherghiţa. Şoferul este rănit, iar din cisternă se scurge motorină.

Pentru că sunt scurgeri de combustibil pe la gura de încărcare, au fost mobilizate două autospeciale de stingere, un echipaj de descarcerare şi o ambulanta.

Pompierii acţionează pentru asigurarea masurilor specifice de protecţie, a transmis ISU Prahova. Traficul în zona este restricţionat, iar şoferii aflaţi în trafic au fost îndrumaţi să circule pe rute ocolitoare.

Tags:
Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)