O cursă nebună ca în filmele polițiste s-a încheiat cu un accident șocant, în județul Galați

O cursă nebună ca în filmele polițiste s-a încheiat cu un accident șocant, în județul Galați
Foto: sindicateuropol.ro

Un tânăr de 22 de ani, urmărit de poliție, s-a răsturnat cu mașina și a fost străpuns de o bârnă de lemn. Miraculos, a scapăt cu viață și este la spital.

Mașina a ajuns în curtea unei case iar toracele șoferului a fost străpuns de o bârnă

După ce aparatul radar a înregistrat că șoferul mergea cu 122 de kilometri la oră pe străzile din Tecuci, polițiștii au pornit în urmărirea mașinii. Alături de conducătorul auto de 22 de ani, în autovehicul se mai aflau trei tineri, toți de 17 ani, elevi la un liceu din Tecuci, originari din Matca.

La intrarea în comună, din cauza vitezei, mașina a ieșit în decor și a ajuns în curtea unei case, în poziție perpendiculară pe pământ. Cel mai grav rănit a fost șoferul de 22 de ani, care a avut toracele străpuns de o bârnă din lemn.

El a fost adus de urgență la Spitalul Clinic din Galați, unde a intrat direct în sala de operație. Medicii spun că, în continuare, starea lui este foarte gravă, dar a avut noroc că scândura nu i-a atins niciun organ vital.

Ceilalți trei tineri din mașină au scăpat cu leziuni mai ușoare și au fost duși la Spitalul Municipal din Tecuci.

Polițiștii cred că șoferul se afla sub influența unor substanțe psihoactive, dar așteaptă rezultatele testelor de sânge pentru a fi 100% siguri.

Urmăriți B1TV.ro și pe