O femeie a ajuns după gratii după ce a bătut doi dintre colegii fiicei sale și pe directorul școlii. Ce condamnare a primit mama elevei

O femeie a ajuns după gratii după ce a bătut doi dintre colegii fiicei sale și pe directorul școlii. Ce condamnare a primit mama elevei

Mama unei eleve, care a amenințat și lovit doi colegi ai fiicei sale dar și pe directorul unității de învățământ, a fost condamnată la închisoare.

A lovit doi elevi și un director

Simonei Florentina Lupu, în vârstă de 47 de ani, a venit în anul 2018 la școala Elena Rareș, din Botoșani, unde era eleva în clasa a VIII-a pentru a regla conturile cu doi colegi ai fiicei ai care ar fi avut un conflict cu fata. La ora de sport, în timp ce jucau fotbal, băieții ar fi atins-o din greșeală cu mingea pe fata femeii. Aceasta s-a enervat și a început să-și înjure colegii, aruncându-le mingea peste gardul școlii. La pauză a venit mama elevei pentru ”a face dreptate”. Femeie i-a lovit pe doi dintre băieți, în timp ce fiica sa bătea un alt elev.

După ce au scăpat din mâinile celor două, copiii au fugit speriați în școală, unde s-au întâlnit cu directorul adjunct și cu profesorul de sport. Elevii s-au ascuns după cadrele didactice și au povestit ce au pățit, iar la scurt timp a intrat în școală și mama elevei care continua să fie agresivă. Nervoasă, Simonei Florentina Lupu a sărit la bătaie la directorul adjunct care intervenise pentru a aplana conflictul. „Eu te distrug, te desfiinţez”, a strigat femeia. Cadrele didactice au scos-o cu forța pe mama fetei și s-au închis în unitatea de învățământ, însă femeia nu a renunțat și a început să-l amenințe pe director cu moartea și să lovească cu pumnii și picioarele ușa școli. „Eu te distrug. Merg eu la inspectorat şi te aranjez”, a strigat femeia.

Condamnată la 3 ani și șase luni de închisoare

Victimele și-au scos certificate medico-legale și au depus plângere la poliție. Colegii copiilor bătuți au fost martori în caz, declarând că în momentul în care elevii au ajuns în sala de clasă „erau vineţi şi bătuţi, erau zgâriaţi pe mâini şi pe gât”. Mama recalcitrantă a fost trimisă în judecată pentru agresiune și amenințare, fiind găsită vinovată și condamnată. Pe timpul celor patru ani de proces, femeia a fost încarcerată pentru o tâlhărie comisă asupra unui bătrân, motiv pentru care magistrații Judecătoriei Botoșani au contopit toate pedepsele și au condamnat-o în final la 3 ani şi 6 luni închisoare, în regim de detenție. Hotărârea a fost pronunțată luni, 20 noiembrie, dar nu este definitivă.

Urmăriți B1TV.ro și pe