O femeie a fost ucisă de soțul său, în județul Giurgiu. Bărbatul a înjunghiat-o, iar apoi a fugit de la locul faptei

O femeie a fost ucisă de soțul său, în județul Giurgiu. Bărbatul a înjunghiat-o, iar apoi a fugit de la locul faptei
„Absolut îngrozitor”: două femei au murit după un incident violent la școala din Malmo. Foto simbol: Pixabay

O femeie în vârstă de 35 de ani a fost omorâtă de soțul său, joi seară. Bărbatul de 45 de ani i-a aplicat o lovitură de cuțit în zona gâtului, iar apoi a fugit de la locul faptei, transmite G4Media.ro.

Giurgiu: O femeie a fost ucisă de soțul său

„(…) Bărbatul, în vârstă de 45 ani, în timp ce se afla la domiciliu, i-a aplicat soției sale, în vârstă de 35 ani, o lovitură de cuțit în zona gâtului, provocându-i decesul. După săvârșirea faptei, autorul a fugit de la fața locului, fiind depistat ulterior pe raza municipiului. Nu au fost identificate sesizări anterioare cu privire la o stare conflictuală între cei doi soți”, informează Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu, cu mențiunea că în continuare sunt efectuate cercetări în acest caz.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)