O femeie a încercat să se sinucidă, aruncându-se în fața trenului împreună cu un copil pe care îl ținea în brațe

O femeie a încercat să se sinucidă, aruncându-se în fața trenului împreună cu un copil pe care îl ținea în brațe
Foto: B1 TV

UPDATE 18:20 – Femeia cu fiul ei, care s-au aruncat în fața unui tren, au supraviețuit, însă au fost grav răniţi şi transportaţi de urgenţă la spital. Femeia se află în comă, și ar avea un picior amputat, potrivit presei locale, în timp ce copilul său, în vârstă de cinci ani, se află într-o stare mai bună, deşi i-au fost amputate ambele picioare.

Deocamdată nu se ştie din ce motive aceasta ar fi recurs la gestul extrem. Poliţia face cercetări pentru a stabili dacă victima a dorit într-adevăr să se sinucidă împreună cu copilul sau a căzut accidental pe şine.

O femeie a încercat să se sinucidă în Câmpulung Moldovenesc. Ea s-a aruncat în fața trenului împreună cu un copil de 6-7 ani pe care îl ținea în brațe, informează B1 TV. Ambii au fost transportați la spital.

Alin Găleată, purtător de cuvânt al ISU Suceava, a declarat că femeia are funcțiile vitale slabe și că medicii nu se pot pronunța în acest moment asupra șanselor ei de supraviețuire. La rândul său, copilul a suferit răni la o mână și la un picior.

Circulația va fi reluată în zonă după ce se va termina ancheta de la fața locului.

O femeie cu un copil în brațe s-a aruncat în fața trenului

Ultima oră
17:25 - Florin Cîţu, întrebat ce măsuri concrete a luat Guvernul în faţa valului 4 al pandemiei: Am ieșit din valurile anterioare mult mai bine decât celelalte ţări. Și acum vom lua cele mai bune soluţii (VIDEO)
17:20 - Bulgaria, în zona portocalie din cauza numărului mare de cazuri de COVID-19. Autoritățile înăspresc măsurile sanitare. La ce trebuie să fie atenți turiștii
16:59 - De ce nu pot participa decât maxim 500 de persoane la un protest? Raed Arafat: Nu poţi să controlezi situaţia acolo sau să impui măsuri de sănătate publică (VIDEO)
16:44 - Raed Arafat, precizări cu privire la o posibilă carantină națională, în contextul valului patru al pandemiei (VIDEO)
16:40 - Spania: Aproape 2.300 de persoane, testate pozitiv cu coronavirus după ce au participat la festivalurile de muzică din Catalonia
16:29 - Cod portocaliu de grindină și vijelii în aproape toată România. Director ANM: Vântul va sufla cu până la 100 km/h (VIDEO)
16:12 - Încă un incident feroviar pe Magistrala 800 București – Constanța: Unul dintre vagoanele unui tren privat de marfă a deraiat. Care sunt cauzele
15:59 - Noi detalii despre cazul tânărului aflat pe trotineta electrică, spulberat după o șicanare în trafic cu un motociclist. Procurorii au explicat cum s-au desfășurat faptele
15:34 - Florin Cîțu, atac la Cătălin Drulă: „La ministerul Transporturilor ar fi trebuit să iau bani, nu să dau, dacă e după execuția bugetară”
15:27 - Vremea severă închide parcurile Lumea Copiilor și Orășelul Copiilor, din Bucureşti!