O femeie din Constanța a fost reţinută după ce a încercat să plătească asasini pentru a-i ucide fostul soţ

O femeie din Constanța a fost reţinută după ce a încercat să plătească asasini pentru a-i ucide fostul soţ

O femeie din Constanța a fost reținută după ce a pus la cale uciderea fostului soț, împreună cu un prieten, oferind până la 22.000 de euro pentru împuşcarea acestuia, transmite Mediafax.

Fostul soț al femeii este un om de afaceri în vârstă de 36 de ani, patron al unei firme de transport. Aceasta dorea să îl ucidă pentru a putea prelua custodia copilului, având astfel și dreptul de a administra averea bărbatului.

Adjunctul şefului Poliţiei Judeţene Constanţa, Adrian Ropotan, a declarat că, în 22 februarie, omul de afaceri Daniel Tiberiu Vădineanu a anunţat Poliţia că în urmă cu o zi fusese contactat de o persoană care i-a spus că fosta sa soţie, de care a divorţat anul trecut şi cu care are un copil, ar pune la cale uciderea sa.

Fosta soţie a bărbatului, Liliana Vădineanu, s-a întors în urmă cu două săptămâni din Germania, unde contactase o persoană pentru uciderea fostului soţ, plătindu-i acesteia o sumă în avans. Anchetatorii spun că persoana din Germania, care a primit o parte din bani, nu a dus la îndeplinire planul, astfel că, revenită în România, femeia, împreună cu prietenul său, Daniel Lucian Sasu, au încercat să găsească alte persoane pentru uciderea omului de afaceri, fiind refuzaţi.

Magistraţii Tribunalului Constanţa au decis miercuri seara ca Liliana Vădineanu și Daniel Lucian Sasu să fie cercetați în libertate.

Urmăriți B1TV.ro și pe