O şoferiţă din Bucureşti a blocat timp de o oră şi jumătate circulaţia pe linia de tramvai 5. Avea de făcut niște cumpărături

O şoferiţă din Bucureşti a blocat timp de o oră şi jumătate circulaţia pe linia de tramvai 5. Avea de făcut niște cumpărături
sursă foto: captură YT

O şoferiţă a blocat linia tramvaiului 5 din Bucureşti. Femeia şi-a parcat maşina pe şine şi a plecat la cumpărături. Din acest motiv, mai multe tramvaie nu au putut circula timp de o oră şi jumătate.

A parcat, a coborât la metrou și a plecat spre altă zonă a Bucureștiului

Femeia le-a spus poliţiştilor că şi-a parcat maşina pe linia de tramvai, a luat metroul şi a plecat într-o altă zonă din Bucureşti la cumpărături. A revenit la maşină după o oră şi jumătate, timp în care două tramvaie au aşteptat ca stăpânul mașinii să apară.

Călătorii de pe ruta respectivă au fost nevoiţi să îşi găsească alte căi pentru a putea călători în zonă. Femeia a fost luată de poliţişti, a fost legitimată şi a ajuns cu aceştia la secţie. I se va întocmi dosar penal iar permisul de conducere îi va fi suspendat în perioada cercetărilor.

Femeia şi-a parcat maşina pe şine şi a plecat la cumpărături. sursă foto: captură YT

Linia de tramvai 5 a fost reintrodusă în circulaţie pe data de 17 iunie, după ce a fost închisă pentru modernizare timp de cinci ani iar şoferii s-au obişnuit să parcheze pe linia respectivă.

Urmăriți B1TV.ro și pe