O VEDETĂ FACE DECLARAȚII ULUITOARE DESPRE THERME: Brusc mă mânca pielea… (FOTO)

O VEDETĂ FACE DECLARAȚII ULUITOARE DESPRE THERME: Brusc mă mânca pielea... (FOTO)
Foto: http://www.tilyniculae.eu/

O vedetă din România a împărtășit pe Blog, întâmplarea neplăcută de care a avut parte când s-a dus pentru prima dată la Therme, cel mai mare complex de relaxare, wellness și entertainment cu ape termale din Europa.

Tily Niculae a avut o experiență mai puțin plăcută, din câte povestește aceasta, mizeria și nepăsarea sunt la ordinea zilei.

”Nu a fost chip să pot intra și atunci am optat pentru bazinul cu sare! Acolo m-am luat cu mâinile de cap! Pahare lăsate pe marginea bazinului, Și nu, nu îmi spuneți că erau ale oamenilor! Am băltit vreo 15 minute, plecau și veneau alții, dar nimeni nu și le revendica! De personal care să strângă nici nu mai spun!”

Actrița vorbește și despre toaletele nefuncționale sau murdare și despre microbii care sunt plimbați din baie în piscină.

”Însă toate s-au încheiat când am ieșit din bazinul cu apă sărată. Brusc mă mânca pielea!! M-am luat cu mâinile de cap când am văzut toaleta nefucțională, coada din fața ușii, dar mai ales oamenii care se plimbau cu atâta relaxare în picioarele goale!”

”Mi-am dorit să mă duc și prin zonele cu mâncare, însă mi se tăiase cheful. Dacă baia arăta așa, ce așteptări să am la bucătărie!” afirmă Tily Niculae

Aceasta nu este singura problemă întâmpinată atunci când românii aleg să petreacă o seară relaxantă la Therme. Recent, a fost un incident la complexul de agrement. Un bărbat a ajuns de urgenţă la spital, după ce s-a tăiat în timp ce se dădea pe tobogan. Reprezentanţii complexului spun că investighează ce s-a întâmplat şi susţin că personalul medical din centru i-a acordat îngrijiri tânărului accidentat. (DETALII AICI)

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)