Oamenii veniți în fața clubului Colectiv îi cer explicații primarului Piedone pentru tragedia de vineri: ”Nu se deschidea aici fără aprobarea lui tacită”

Oamenii veniți în fața clubului Colectiv îi cer explicații primarului Piedone pentru tragedia de vineri: ”Nu se deschidea aici fără aprobarea lui tacită”

Un capitol special în criticile oamenilor l-a reprezentat primarul Popescu Piedone. Cei veniţi să aprindă o lumânare în faţa clubului Colectiv au taxat imediat declaraţiile fără nicio bază reală ale primarului Sectorului 4, informează B1 TV. Oamenii l-au criticat dur pe primar, care de altfel a fost contrazis la vremea declaraţiilor şi de Raed Arafat.

”Acum e vinovat domnul primar al Sectorului 4, Piedone, care până acuma își posta pe Facebook filmulețe când se ducea în diferite fast-food-uri și făcea el pe mare viteazul, și acum a dispărut, a venit să ne spună că nu e vina lui”, susține un bărbat aflat în fața clubului. 

Revolta oamenilor vine după ce primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone a făcut câteva declaraţii halucinante în cazul tragediei din Colectiv.

”De hârtii, nu am nimic ce să îmi reproșez, am îndeplinit toate formele legale de eliberare a acordului de funcționare”, a declarat Piedone.

”Să iasă în față, bărbătește și să spună, da, eu sunt vinovat pentru că e vina lui chestia asta. Nu se deschidea aici fără aprobarea lui tacită”, a mai spus bărbatul.

De altfel, nu doar oamenii au sesizat declaraţiile fără fundament ale primarului, ci şi Raed Arafat.

”ISU București-Ilfov nu a emis autorizație sau vreo formă de act pentru funcționarea acestui spațiu pentru acest tip de activităate”, spunea secterarul de stat din MAI.

Ultima oră
21:19 - Virgil Popescu: Europa e dependentă mult de gazul rusesc. La fel și noi în perioada de iarnă. Dacă se întâmplă ceva în Ucraina, va fi afectată întreaga Europă. Avem diferite scenarii în calcul și știm ce avem de făcut (VIDEO)
21:14 - Vladimir Putin a trecut la nivelul următor. Rusia, China și Iran vor desfășura manevre navale comune
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)
19:23 - Cătălin Zmărăndescu (Survivor), criticat și de fiul său: „Eu v-am spus despre caracterul său. Și-a dat cu tesla-n cap” (VIDEO)
19:17 - Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat | Emilia Șercan: Ponta a invocat aceeași scuză și a rămas fără titlul de doctor / În universitățile militare impostura a fost încurajată / Sistemul a reacționat la dezvăluiri, blocând accesul la teze (VIDEO)
18:38 - Simona Halep şi-a aflat adversara din turul 2 de la Australian Open 2022. E o sportivă care a fost prinsă dopată în urmă cu trei ani