Un violator, scos din pușcărie de recursul compensatoriu, a atacat din nou. Individul are la activ cel puţin 6 victime

Un violator, scos din pușcărie de recursul compensatoriu, a atacat din nou. Individul are la activ cel puţin 6 victime

Un individ de 36 de ani din Oradea, eliberat din pușcărie toamna trecută prin legea recursului compensatoriu, susținută de Tudorel Toader și votată de PSD-ALDE-UDMR, a fost arestat, duminică, după ce a agresat sexual o tânără de 19 ani.

Pop Vilmoş a agresat sexual o tânără, în noaptea de 24 spre 25 decembrie, pe strada Olimpiadei din Oradea. El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.
Începând cu anul 2005, Vilmoş a avut mai multe condamnări pentru viol, tentativă de viol, tâlhărie și furt, informează Adevărul.

În 2006, el a fost condamnat la 3 ani de închisoare pentru că a tâlhărit o femeie. A fost eliberat cu un an mai devreme deoarece Judecătoria Oradea a decis că individul a fost reeducat.

În 2009, Pop era din nou în Arestul Poliţiei, suspect în patru cazuri de viol respectiv tentativă de viol, fapte pentru care, pe 11 ianuarie 2010, a şi fost condamnat la 8 ani de detenţie. Nici de data aceasta nu a ispășit toată pedeapsa.

Pe 7 iunie 2015, Pop Vilmoş a încercat să violeze o adolescentă de 16 ani. El a fost apoi condamnat la 1621 de zile de detenţie, care cuprindeau şi cele 891 de zile rămase neexecutate.

În octombrie, el a fost iar eliberat mai devreme ca beneficiar al recursului compensatoriu. După nici două luni de libertate, Pop Vilmoş iar a recidivat, iar acum e în arest.

Tags: