Percheziție la domiciliul unui violator din București. Ce au descoperit polițiștii

Percheziție la domiciliul unui violator din București. Ce au descoperit polițiștii
Foto: Pixabay

Un bucureștean în vârstă de 42 ani a fost arestat preventiv după ce, în urmă cu o lună, ar fi abordat o adolescentă de 15 ani în apropierea unui parc iar ulterior a dus-o acasă, unde ar fi jefuit și violat victima.

Luni, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, au pus în aplicare un mandat de percheziţie, în Capitală, la domiciliul bărbatului cercetat pentru agresiune sexuală şi furt.

Ancheta a demarat după ce Serviciul Omoruri – Biroul Agresiuni Sexuale a fost sesizat, în 8 ianuarie, despre faptul că o fata ar fi fost agresată sexual de către un bărbat necunoscut, potrivit news.ro.

S-au găsit bijuteriile furate în timpul agresiunii

În urma percheziţiei făcute la locuinţa şi în autoturismul violatorului, au fost identificate şi ridicate bunurile pe care bărbatul le-ar fi sustras.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri – Biroul Agresiuni Sexuale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, pentru agresiune sexuală şi furt.

”În urma cercetărilor şi investigaţiilor desfăşurate a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuit de comiterea faptei este un bărbat în vârstă de 42 de ani. Probatoriul administrat a relevat faptul că la data de 8 ianuarie a.c., după ce ar fi abordat-o pe minoră în zona unui parc, bărbatul ar fi condus-o în locuinţa sa din Sectorul 5, apoi, prin constrângere psihică, ar fi atins-o în zonele intime, aceasta fiind pusă în imposibilitatea de a se apăra. Ulterior, bănuitul ar fi deposedat persoana vătămată de un lanţ şi de cerceii pe care îi purta, precum şi de mai multe brăţări”, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei.

Urmăriți B1TV.ro și pe