Peste 40 de utilaje împrăştie material antiderapant pe străzile din Capitală

Peste 40 de utilaje împrăştie material antiderapant pe străzile din Capitală
Foto: oradeiasi.oradestiri.ro

În Capitală a început să ningă sâmbătă dimineaţă. Primăria Capitalei a anunțat că peste 40 de utilaje ale operatorilor de salubrizare vor împrăştia material antiderapant pe străzile din toate cele şase sectoare, cu prioritate în rampe, în pante, pe poduri şi pe arterele de acces către spitale şi instituţii publice.

Primarul general, Sorin Oprescu, le-a cerut operatorilor de deszăpezire să fie pregătiţi să intervină pentru deszăpezire şi pentru a preveni formarea poleiului.

Peste 40 de utilajele echipate cu material antiderapant aflate în puncte fixe în toate sectoarele Bucureştiului vor interveni în Capitală.

Potrivit operatorilor de salubrizare, în Sectorul 1 sunt pregătite să intervină utilajele aflate în punctele fixe din Piaţa Victoriei, Piaţa Romană, la Gară (la coloane), pe Calea Griviţei (intrare pe podul Basarab), la intersecţiile Berzei cu Ştirbei, Chitila cu Bulevardul Mihalache, Laminorului cu Bucureştii Noi, Caranfil cu Şerbănescu, la Fântâna Mioriţa, la Piaţa Presei Libere, la Arcul de Triumf, la podul Floreasca şi la intrarea pe drumul Bucureşti-Târgovişte.

Şi în Sectorul 2 sunt pregătite utilaje de intervenţie în cinci puncte fixe, respectiv la podul Europa, podul Fundeni, podul Pipera, la rondul de la Bucur Obor şi pe strada Biruinţei (capătul tramvaiului 14).

În Sectorul 3 sunt tot cinci puncte de unde vor pleca utilajele operatorilor, respectiv la intersecţiile Bulevardul Coposu cu Brătianu, Timpuri Noi cu Nerva Traian, Mihai Bravu cu Vitan, Dristor cu Mihai Bravu şi Camil Ressu cu Râmnicu Sărat.

În Sectorul 4 sunt şase puncte fixe, respectiv la Pieptănari, Văcăreşti, Piaţa Apărătorii Patriei, CFR Progresul, intersecţiile Şincai cu Timpuri Noi şi Olteniţei cu Brâncoveanu.

În Sectorul 5, punctele fixe sunt la Palatul Parlamentului, la Academia Militară, Prelungirea Ferentari şi la intersecţia Şoseaua Alexandria cu Măgurele, iar în Sectorul 6 utilajele vor pleca din punctele Vasile Milea (pod Basarab), Pasajul Lujerului – Cora, Podul Grand, Leu, Moghioroş (la ceas) şi Valea Cascadelor.

 

Urmăriți B1TV.ro și pe