Petre Daea lovește din nou: Ministrul Agriculturii îi sfătuiește pe constructori să folosească lâna de oaie pentru izolarea clădirilor (VIDEO)

Petre Daea lovește din nou: Ministrul Agriculturii îi sfătuiește pe constructori să folosească lâna de oaie pentru izolarea clădirilor (VIDEO)

Petre Daea lovește din nou. După ce a susținut alegerea oii ca brand de ţară, ministrul Agriculturii face noi declaraţii halucinante. Daea îi sfătuiește pe constructori să folosească lâna de oaie pentru izolarea clădirilor, informează B1 TV.

Chiar dacă nu este încă brand național, oaia este deja un adevărat simbol pentru ministrul Agriculturii Petre Daea. Acesta nu scapă nicio ocazie pentru a scoate în evidență calitățile mioarelor.

Ultima ispravă a lui Daea a fost după o întâlnire cu constructorii. Ministrul le-a recomandat acestora să folosească lâna de oaie ca material termoizolant pentru clădiri.

”Aceștia s-au arătat interesați de valorificarea lânii de oaie, în vederea utilizării acesteia în domeniul construcțiilor, în special a celor din lemn, ca material termoizolant. În acest sens, reprezentanții companiei caută soluțiile cele mai bune din punct de vedere tehnic pentru izolarea clădirilor, crescând astfel rentabilitatea activităților de creștere a oilor, venind în sprijinul sectorului ovin. Există convingerea că acest produs natural, lâna, o resursă extrem de valoroasă, prezintă o serie de avantaje, fiind vorba de produse naturale, față de cele sintetice utilizate în prezent”, se arată într-un comunicat al ministerului Agriculturii.

Anunțul lui Daea vine după ce în urma cu o săptămână acesta le promitea agriculturilor un program cu ajutorul cărora își pot vinde lâna mai ușor.

”Păstraţi-o şi vă dăm un leu pe kilogram pentru că o vândeţi legal la cineva. Dacă oaia are trei kg de lână îţi asigură tunsul gratuit de la stat”, i-a spus Daea unui fermier.

Petre Daea lovește din nou: Ministrul Agriculturii îi sfătuiește pe constructori să folosească lâna de oaie pentru izolarea clădirilor

#DIRECT_ONE_oewj23#