Primarul unei comune din Argeș, prins la volanul unui camion cu lemn tăiat ilegal

Sursa Foto: Hepta

Proaspătreales în funcția de primarul al unei comunei Vlădești din județul Argeș, Cristian Dică-Hristu, a fost prins de polițiști unui camion de de mare tonaj, plin cubuşteni fără acte de provenienţă, ceea ce înseamnă că lemnul a fosttăiat ilegal.

„În ziua de 27 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Ordine Publică – Biroul Combaterea Delictelor Silvice au acționat, în localitatea Corbi, pe linia combaterii sustragerii, transportului și comercializării de material lemnos fără forme legale, ocazie cu care au depistat un bărbat de 57 de ani, din Vlădești, care transporta, cu un ansamblu auto format din autoutilitară cu macara și remorcă, cantitatea totală de 38,73 mc de material lemnos, fără documente legale de proveniență”, a transmisPoliţia Argeş, potrivitargesulonline.ro.

Pe numele edilului a fost întocmit un dosar penal, iar lemnul a ajuns laOcolului Silvic Domnești. Ansamblul auto (camionul şi remorca)cu care erau transportați buștenii, aparţine unei firme deținute de un prieten al primaruluiși a fost indisponibilizatpână la finalizarea cercetărilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe