Primele imagini cu atacul fostului șef al Poliției Locale Oradea asupra fostei soții. Femeia a fost înjunghiată de 5 ori (VIDEO)

Primele imagini cu atacul fostului șef al Poliției Locale Oradea asupra fostei soții. Femeia a fost înjunghiată de 5 ori (VIDEO)

Atacul fostului şef al Poliţiei Locale Oradea, Kover Ladislau Paul, asupra fostei soții a fost surprins de camerele de supraveghere, informează B1 TV. În înregistrare se vede agresiunea și faptul că în apropiere s-au aflat mai mulţi martori, inclusiv un taximetrist. Cei doi erau divorțați, iar femeia chiar avusese un ordin de protecție față de bărbat.

Imagini cu momentul în care fostul șef al Poliției Locale Oradea își atacă fosta soție

Au apărut primele imagini cu atacul sângeros din Oradea. Potrivit acestora, cei doi se aflau într-o mașină oprită în spatele unui taxi. Incidentul a avut loc în faţa unui bloc, iar din înregistrare se vede cum femeia şi atacatorul său coboară şi fug până în faţa unui taxi. Acolo, bărbatul o atacă pe femeie, iar şoferul din taxi pare ca nici nu vede momentul. Din contra, se retrage in marșarier.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Sursă Video: Adevărul

Femeia cade la pământ, iar agresorul stă aplecat peste ea, apoi o abandonează şi dă să plece. Face câţiva paşi spre trotuarul din faţa blocului, unde se întoarce şi când vede că victima se ridică, se întoarce la ea. Femeia reuşeşte să fugă spre taximetrist, însă şoferul porneşte maşina şi pleacă.

Kover Ladislau Paul îşi fugăreşte fosta soție prin parcare, iar apoi şi pe treptele de intrare în bloc, unde reuşeşte să o prindă. Femeia cade, iar bărbatul îngenunchează în faţa ei, cu spatele la cameră. După câteva zeci de secunde, timp în care femeia cade pe spate, se ridică în fund şi se ghemuieşte lângă balustradă, bărbatul se ridică, ia un obiect de pe jos şi coboară scările.

Întregul moment a durat mai puțin de un minut. În zonă se aflau mai multe persoane, unele în mașină sau ieșind din bloc. Primul apel la 112 s-a înregistrat la ora 18.11, deci după plecarea atacatorului, iar echipajele medicale şi cele ale Poliţiei au ajuns la faţa locului după încă 5 – 10 minute.

Din fericire, victima sângerosului atac, o femeie în vârstă de 45 ani şi mamă a doi copii, a scăpat cu viaţă, datorită intervenţiei rapide a medicilor SMURD, care i-au acordat primul ajutor şi au transportat-o repede la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic Judeţean Oradea.

Reamintim că atacatorul a fost prins câteva ore mai târziu. El ar fi fost găsit într-un bloc în construcție din apropierea cartierului în care a comis fapta. Avea zgârieturi pe abdomen și hipotermie și a fost transportat la spital.

Cei doi soți erau divorțați, iar femeia chiar avusese un ordin de protecție față de bărbat.

Cine este Kover Ladislau Paul, suspectul principal în cazul atacului sângeros din Oradea

Kover Ladislau Paul a deținut funcții importante în cadrul Poliției Locale Oradea. El a fost şef al Biroului personal al Primăriei, director adjunct al Poliţiei Comunitare, iar apoi şi director.

Acesta a fost concediat în 2014, dar a obținut reîncadrarea în instanță. Doi ani mai târziu, a revenit la Poliţia Locală ca şef Birou Disciplina în Construcţii şi Protecţia Mediului, funcţie pe care ulterior a pierdut-o.

Kover Ladislau Paul a ajuns apoi polițist local.