PRIMELE IMAGINI cu femeia bătută în plină stradă la Timișoara. REVOLTĂ în vestul țării!

PRIMELE IMAGINI cu femeia bătută în plină stradă la Timișoara. REVOLTĂ în vestul țării!

Au fost date publicității primele imagini cu femeia bătută de romi la Timișoara în plină stradă, pe 17 august, fapt ce a dus la revolta opiniei publice.

Se întâmpla pe strada Brașov din cartierul Elisabetin, cunoscută pentru o serie întreagă de scandaluri iscate de romii care locuiesc acolo. O femeie care locuiește singură într-una din locuințele din zonă, întrucât soțul îi este plecat la muncă în Germania, s-a trezit atacată de o altă femeie voinică și un tânăr, de etnie romă, care au tăbărât asupra ei și au lovit-o cu sălbăticie chiar în fața casei, pe când ieșea din curte.

Un șofer din Timișoara care s-a nimerit în zonă și avea o cameră video montată pe bordul mașinii a filmat întreaga scenă.

Pe imagini se poate vedea cum victima este prăbușită la pământ, iar atacatorii o calcă pur și simplu pe cap și îi aplică mai multe lovituri cu picioarele!

Pe când agresorii se îndepărtează, femeia rănită se ridică cu greu și fuge spre șoferul care asistase șocat la întreaga scenă și care, de altfel, sună imediat după ajutor, solicitând intervenția poliției.

PRIMELE IMAGINI cu femeia bătută în plină stradă la Timișoara

#DIRECT_ONE_hkyju7#

Urmăriți B1TV.ro și pe