Primele imagini cu patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, după ce a fost audiat la Parchetul General în dosarul dezinfectanților diluați din spitale (VIDEO)

Primele imagini cu patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, după ce a fost audiat la Parchetul General în dosarul dezinfectanților diluați din spitale (VIDEO)
foto: b1.ro

UPDATE 19:00: "Nu am voie să fac declarații", sunt singurele cuvinte pe care Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, le-a spus la ieșirea din clădirea Parchetului General, după ce a fost audiat în dosarul dezinfectanților diluți. Audierea acestuia a durat aproximativ patru ore.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, s-a prezentat marți la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru a fi audiat în scandalul dezinfectanților diluați din spitale, informează Mediafax.

În acest caz, procurorii au anunțat săptămâna trecută că au început urmărirea penală in rem pentru "zădărnicire a combaterii bolilor" şi "falsificarea şi substituirea de alimente sau alte produse" în cazul dezinfectanţilor din spitale.

Totodată, sâmbătă au avut loc percheziții la clădiri care aparțin Pharma, precum și la locuința lui Dan Condrea.

În urma scnadalului dezinfectanților diluați din spitalei, ministrul Sănătății Patriciu Anchimaș Cadariu și-a dat luni demisia.

Ultima oră
00:50 - Pacientul zero cu Omicron din Italia și-a infectat toată familia: „Situația e sub control. Vaccinul a funcționat excelent în cazul nostru”
00:20 - Octavian Jurma: Valul 4-Delta ne-a lovit ca un tsunami. Dacă infecţiozitatea noii variante de coronavirus se confirmă, valul 5-Omicron ne va lovi ca un trăsnet
00:06 - Valeriu Gheorghiță: Sunt indicii că Omicron este o variantă de scăpare de protecția anticorpilor, ceea ce reprezintă o problemă
00:03 - Marea Britanie confirmă 11 infectări cu varianta Omicron. Unele nu au legături cu deplasările în Africa de Sud
00:03 - Angajaţi ai Spitalului Judeţean din Botoşani, prinşi când încercau să fure mâncarea bolnavilor. Ce sancțiuni au primit
23:22 - Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur pentru a 7-a oară. Cine este „Atacantul anului” (VIDEO)
23:08 - Brașov: Înghesuială în Piața Sfatului la aprinderea luminițelor de Crăciun
22:58 - Adrian Câciu (PSD): Primăriile să se digitalizeze și să cunoască nivelul veniturilor, să primească subvenție numai cine are nevoie / Despre problema termiei în Capitală: Nu s-a făcut nici înainte, nici acum (VIDEO)
22:32 - Un nou val de scumpiri lovește România în prag de sărbători. Sindicalist: „Vom mânca un cozonac mai scump cu 30%”
22:21 - Adrian Câciu (PSD), ministrul Finanțelor: Nicușor Dan a ales să facă marketing politic pe problema termiei. E o retorică a victimizării personale în care eu nu vreau să intru / Banii din buget se dau în baza unui algoritm (VIDEO)