Programul magazinelor Lidl, în perioada sărbătorilor de Paște. Angajații vor avea două zile libere

Programul magazinelor Lidl, în perioada sărbătorilor de Paște. Angajații vor avea două zile libere

Anul acesta, Lidl va oferi angajaților 2 zile libere de Paște, iar cele peste 320 de magazine vor fi închise. Totodată, sâmbătă, 23 aprilie, supermarketurile vor avea un program mai scurt, până la ora 18.00.

Programul magazinelor Lidl

„Sâmbătă, 23 aprilie, magazinele vor fi deschise până la ora 18:00.

Pe 24 și 25 aprilie, magazinele Lidl vor fi închise, astfel încât echipa noastră să petreacă sărbătorile pascale acasă, așa cum se cuvine.

Magazinele Lidl vor fi din nou deschise începând cu 26 aprilie”, au anunțat reprezentanții Lidl.

Colectă de alimente în magazinele Lidl, cu ocazia sărbătorilor pascale

În perioada 11 aprilie – 1 mai 2022, clienții Lidl pot dona produse neperisabile în zonele special amenajate, la ieșirile din 182 de magazine. Toate alimentele astfel colectate vor ajunge la persoane defavorizate sau în comunități vulnerabile, prin intermediul Băncilor pentru alimente din fiecare regiune a țării.

Produsele care pot fi donate de către clienți sunt semnalizate la raft și fac parte din categorii neperisabile, care nu necesită o temperatură specială de păstrare, precum: alimente de bază (ulei, făină, zahăr, orez, ingrediente de copt), conserve de legume, conserve de carne, conserve de fructe, paste făinoase, sosuri, lapte UHT (care se păstrează la temperatura camerei), produse de patiserie ambalate, biscuiți, cafea, ceai, dulceață și gemuri.

Clienții pot dona aceste produse în cutiile special amenajate la ieșirile din magazinele Lidl participante la program, urmând ca alimentele să fie preluate de Băncile pentru alimente din regiune.

Urmăriți B1TV.ro și pe