Radu Banciu, despre concedierile de la Pro TV: Pot să aducă maimuțe în locul lor că tot aia va fi (VIDEO)

Radu Banciu, despre concedierile de la Pro TV: Pot să aducă maimuțe în locul lor că tot aia va fi (VIDEO)
Foto: B1 TV

Radu Banciu a afirmat, vineri seară, în cadrul emisiunii ”Lumea lui Banciu” de pe B1 TV că angajații Pro TV nu mai aveau individualitate și că ar putea fi puse și maimuțe în locul lor.

”Ăștia de la Pro au ajuns să fie dați afară în timpul emisiunilor săracii. A devenit chiar o curiozitate să te uiți la Pro TV, a devenit un fel de reality show, un fel de Big Brother că și acolo nu știai, se duce aia la duș nu se duce, se dezbracă când se culcă sau rămâne în pijama. Așa se întâmplă și la ei acum. Te ridică, te saltă în timpul emisiunii, îți pune călușul în gură. Nu că nu ar fi o chestiune meritată. Când îi auzeam cu profesioniștii… Oamenii nu au niciun fel de valoare într-o instituție. Nu contează pe cine aduci, important e să meargă mașinăria mai departe. Numele oamenilor sunt nesemnificative. Și așa programele erau sub orice critică. Cine și-ar fi imaginat că oamenii vor ajunge să se uite să se uite la asemenea tâmpenii în secolul XXI?”, a spus Radu Banciu.

”Pot să aducă și maimuțe în locul lor, că tot aia va fi. Lumea se va uita la maimuțe”, a continuat el.

”Oamenii nu mai aveau individualitate. Vorbeau doar cu sigla, cu ștampila. De parcă dacă nu lucrai acolo erai mai prost”, a afirmat Banciu.

Radu Banciu, despre concedierile de la Pro TV

Ultima oră
08:02 - Patru persoane au murit, după un grav accident de circulație în județul Caraș-Severin. Una dintre victime avea 16 ani
07:48 - România, printre destinațiile preferate de nevaccinați, datorită măsurilor mai relaxate. „Au cerut un zbor doar dus”
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”