Radu Banciu: Nu e corect ca USL-ul să pună afișe în care să spună că Traian Băsescu a mințit, care au și greșeli gramaticale

Radu Banciu: Nu e corect ca USL-ul să pună afișe în care să spună că Traian Băsescu a mințit, care au și greșeli gramaticale

Jurnalistul Radu Banciu a declarat, duminică, în cadrul emisiunii „Lumea lui Banciu”, difuzată de B1 TV, că nu este corect ca USL-ul să pună bannere pe stradă în care să spună că Traian Băsescu a mințit și a luat pensii.

„Acuma deja cu votul e manipulare, oricum. Întâi s-a întâmplat în Parlament. Aiă au făcut ce au vrut, totul, Curtea Constituțională, n-a mai contat nimic în fața voinței acestor oameni dezlănțuiți, și acum ei o să pretindă – da, dar votul popular… Ce vot popular, mă? Oamenii sunt manipulați. Nu este corect să scrii pe stradă așa ceva, săpui bannere să spui „ăsta v-a luat pensiile, ăsta v-a mințit,” pentru că, în București, cel puțin, toți primarii de sector sunt ai USL-ului. Deci ei aveau aceste pârghii și nu mi se pare corect,” a spus Banciu.
De asemenea, el consideră că este „ilegal și sterigător la cer” ca aceste bannere anti-Băsescu să existe pe stradă și că, oricum, ele au greșeli gramaticale.

„Am văzut asta și chiar m-am distrat. Cu ‚hai la referendum’. Mai era o expresie ‚Hai, români’. Nu există, bă, ‚hai’ – ‚haideți’, poatem, dar nu ‚hai, români la referendum.’ Ce e asta? În ce limbă e scris?”, a spus realizatorul TV, adăugând că cei care au făcut bannerele ar trebui să se uite puțin cum se scrie.

Radu Banciu: Nu e corect ca USL să pună bannere în care să spună că Traian Băsescu a mințit și a furat pensii

Embed: " />
 
Radu Banciu: Bannerele USL anti-Băsescu au greșeli gramaticale

Embed: " />