Radu Banciu: Traian Băsescu rămâne de-al dracului la Cotroceni, pentru că are dreptul să o facă

Radu Banciu: Traian Băsescu rămâne de-al dracului la Cotroceni, pentru că are dreptul să o facă

Jurnalistul Radu Banciu a comentat luni în cadrul emisiunii „Lumea lui Banciu”, difuzată de B1 TV  rezultatele referendumului, mai ales faptul că USL își asumă o victorie în cadrul populației care s-a prezentat la scrutin, ignorând cealaltă parte a cetățenilor.

În opinia jurnalistului se pune prea mare accent pe procentul de populație care a votat și se ignoră populația s-a ținut departe de urne, mai ales că este cunoscut faptul că Traian Băsescu a pierdut în popularitate.

Victor Ponta a pierduit acest referendum. El n-a mai avut credibilitatea necesară să convingă o parte de țară, adică  Transilvania, să-l voteze” consideră Banciu, care pune eșecul USL-ului pe seama gafelor făcute de premier în ultimele săptămâni.

Traian Băsescu era gata politic și înainte (de referendum n.r.). Dacă va rămâne la Cotroceni va fi o marionetă pentru că nimeni nu-l va mai asuclta. El rămâne de-al dracului la Cotroceni, pentru că are dreptul să o facă. Poate să stea la Cotroceni până i se termină mandatul” a mai spus Banciu.

Radu Banciu comentează rezultatele referendumului

Embed: " />