Radu Banciu: Ziarul ”România mare” ar trebui să înceteze să mai existe. Cine l-ar mai cumpăra când nu mai sunt insultele lui Vadim în el? (VIDEO)

Radu Banciu: Ziarul ”România mare” ar trebui să înceteze să mai existe. Cine l-ar mai cumpăra când nu mai sunt insultele lui Vadim în el? (VIDEO)
Foto: B1 TV

Radu Banciu a vorbit în ediția de vineri a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre ziarul ”România mare”, precizând că nimeni nu va mai cumpăra publicația pentru că din ea vor lipsi insultele lui Corneliu Vadim Tudor.

”Familia își va găsi până la urmă ceva de făcut pentru că fetele sunt în plină putere, 21 și 25 de ani, evident că își vor găsi de lucru. Poate că vor salva și ziarul, deși n-ar fi cazul, după părerea mea. ”România mare” ar trebui să înceteze să mai existe pentru că cine ar mai cumpăra ”România mare” când nu mai sunt insultele lui Vadim în ea? Nu era un ziar informativ, el nu aducea nimic în societate, decât niște insulte gratuite, excepționale, așa este, ale unui om ieșit din comun care putea să dea de pământ cu oricine în țara asta fără să riște nimic. Nu exista nicio lege pentru el. De asta luai ziarul. Și ”Tricolorul”, la fel”, a comentat Radu Banciu.

”Deci el dezmoștenea, el dezrădăcina, te făcea praf și pulbere, totalmente gratuit, de cele mai multe ori erau minciuni sfruntate, dar te răcoreau așa. Sunt atâția pomanagii la noi care, văzând că alții sunt înjurați atât de crunt, oameni care îi depășiseră din punct de vedere statutar, se simțeau bine. De asta îl și plăceau pe Vadim, chipurile el îi punea la punct pe unii”, a mai spus Banciu.

Radu Banciu, despre ziarul România Mare