Sora lui Florin Busuioc, detalii de ULTIMĂ ORĂ despre starea de sănătate a prezentatorului. Din păcate, verdictul medicilor este unul CRUNT: ‘O RUGĂCIUNE i-ar prinde bine!’

Sora lui Florin Busuioc, detalii de ULTIMĂ ORĂ despre starea de sănătate a prezentatorului. Din păcate, verdictul medicilor este unul CRUNT: 'O RUGĂCIUNE i-ar prinde bine!'

Sora lui Florin Busuioc vine cu detalii de ultim moment despre starea îndrăgitului prezentator, după ce acesta a suferit un infarct marţi seară la Craiova.

Raluca Iorga a postat un mesaj emoţionant în care a anunţat că starea lui „Busu”, după ce a fost operat de urgenţă, este una stabilă la acest moment, subliniind că „lupta va fi lungă, probabil”.

„Vă mulțumim din suflet tuturor pentru urările de bine și sănătate adresate fratelui meu. Starea lui e stabilă deocamdată, însă lupta va fi lungă probabil. O rugăciune i-ar prinde bine. Doamne ajută!”, a scris Raluca Iorga, sora lui Florin Busuioc, pe pagina sa de Facebook.

Actorul Florin Busuioc a suferit marți seară un infarct la finalul unui spectacol de teatru pe care îl susţinea la Craiova. A fost operat de urgenţă de o echipă de medici de la clinica de cardiologie din oraş, iar miercuri un elicopter SMURD l-a transferat în Capitală (Detalii AICI).

El se află acum la terapie intensivă la Insititul de boli cardiovasculare CC Iliescu.