Rareș Bogdan, la DNA: Jumătate din discuțiile mele cu Vanghelie la telefon erau înjurături pentru Ponta și Ghiță. Acest cuplu trebuie să dispară de la putere (VIDEO)

Rareș Bogdan, la DNA: Jumătate din discuțiile mele cu Vanghelie la telefon erau înjurături pentru Ponta și Ghiță. Acest cuplu trebuie să dispară de la putere (VIDEO)

Jurnalistul Rareș Bogdan a declarat, joi după-amiază, la ieșirea din sediul DNA, că a stat de vorbă cu procurorii și că le-a explicat care este situația, privind apariția numelui său în dosarul lui Marian Vanghelie.

El a spus că „a fost o discuție extrem de bună” și că „a lămurit lucrurile”.

„Oamenii au foarte amabili. Am stat de vorbă de la ora 15.30 până acum. A fost o discuție extrem de bună. Am lămurit lucrurile (…) Domnul Ghiță trebuie să aibă grijă de modul în care devalizează bugetul public (…) În situația în care este Marian Vanghelie, astăzi, nu o să zic ‘să îți fie rusine Marian Vanghelie. Asta e, a folosit numele, el e mai teribilist”, a spus Rareș Bogdan.

„Eu și Vanghelie facem parte din culturi diferite, dar ne-a apropiat un singur lucru: să facem să plece cuplul de la putere Ponta – Ghiță. Eu vorbeam cu Vanghelie, jumătate din conversații erau înjurături la Ponta și la Ghiță, la modul în care devalizează bugetul public, eu nu înjur, îl ascultam pe el. Mă întâlneam des cu el, pentru că speram să își facă cât mai repede partidul, să îl dea jos pe Ponta”, a spus Rareș Bogdan la sosire.

Rareș Bogdan, audiat ca martor la DNA

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)