Razii la migranții din Timișoara. Au fost depistate aproape 100 persoane din

Razii la migranții din Timișoara. Au fost depistate aproape 100 persoane din
foto: Politia de Frontiera

Poliţiştii de frontieră din Timişoara au făcut, vineri, descinderi pentru prevenirea şi combaterea migraţiei ilegale, fiind verificate mai multe pensiuni care au cazat migranţi. Au fost identificate aproape 100 de persoane.

Acțiunile s-au desfășurat în sistem integrat cu celelalte structuri ale MAI și Poliția Locală Timișoara.

„În data de 13.01.2023,  poliţiştii de frontieră în cooperare cu lucrători din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Timişoara, Inspectoratului de Poliție al Județului Timiș, Serviciul pentru Imigrări al Județului Timiș și Poliția Locală Timisoara au desfăşurat pe raza municipiului Timişoara, acțiuni specifice pe linia prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale ale în zona de competenţă.

Astfel, în urma acţiunilor, în mai multe locaţii din municipiu, au fost identificaţi nouăzeci și șase de cetăţeni străini.

În cadrul verificărilor s-a stabilit faptul că aceştia sunt cetăţeni din Bangladesh, Nepal, Pakistan, Sri Lanka și India, cu vârste cuprinse între 18 şi 47 de ani” informează Poliția de Frontieră.

Ce făceau migranții în Timișoara

Autoritățile au menționat că migranții verificați dețin permise de ședere pentru angajare în municipiul Timișoara, emise de Inspectoratul General pentru Imigrări. „Precizăm că nu au fost depistați cetățeni străini care să fi intrat ilegal pe teritoriul României.

Aceste acţiuni desfăşurate în sistem integrat, cu sprijinul şi cooperarea celorlalte structuri ale MAI , de prevenire şi combatere a migraţiei ilegale pe raza județului Timiş vor continua şi pe parcursul următoarelor zile” au subliniat polițiștii.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
07:46 - Boris Johnson ar fi fost amenințat de Putin înainte de invazia în Ucraina: “Boris, nu vreau să vă fac rău, dar cu o rachetă ar dura doar un minut”
07:30 - Matei Dima, celebrul vlogger BRomania, a recunoscut că a condus beat și drogat. Ce amendă penală trebuie să plătească
07:18 - Andrew Tate, de după gratii: „România e o țară comunistă”. Când s-a mutat în țara noastră a spus că vrea să trăiască într-o societate în care „corupția este accesibilă tuturor” (VIDEO)
00:08 - Președintele CNCD, despre scandările xenofobe de la meciul Sepsi – FCU Craiova: „Stadioanele nu sunt un loc în care să permitem astfel de comportamente de incitare la ură și discriminare” (VIDEO)
23:36 - Șercan, despre Ciucă, Bode și restul plagiatorilor: Ei încearcă să-și poleiască incompetența cu titluri academice obținute prin fraudă, apoi sunt dispuși să demoleze principii și instituții pentru a șterge orice responsabilitate (VIDEO)
22:42 - Ramona Bruynseels s-a înscris în AUR. Ea a candidat în 2019 la președinție din partea formațiunii lui Dan Voiculescu și a spus în campanie că România și Rusia sunt „împreună parte a NATO”
22:18 - DSU a lansat versiunea actualizată a aplicaţiei destinate protecției civile. Raed Arafat: Oamenii să o studieze nu în timpul dezastrului, ci înainte, să vadă cum pot beneficia de ea cât mai mult posibil (VIDEO)
21:33 - Raed Arafat: Lumea a fost avertizată privind codurile de ninsori. Călătoriile trebuiau limitate / E greu de intervenit când e viscol deoarece „tu scoți zăpada și vântul o adune înapoi” (VIDEO)
21:08 - Bărbat arestat după ce a şantajat o femeie cu publicarea de imagini compromiţătoare. Câți bani i-a dat victima
20:47 - Patronul clubului Sepsi: Suporterii Craiovei au scandat numai lozinci rasiste și xenofobe, inclusiv împotriva lui Adrian Mititelu. Au venit pentru scandal