„Regele vagoanelor” cel mai bogat arădean, cu peste 100 mililoane de euro! SCANDAL monstru în FAMILIE (FOTO)

„Regele vagoanelor” cel mai bogat arădean, cu peste 100 mililoane de euro! SCANDAL monstru în FAMILIE (FOTO)
Foto: Special Arad

Valer Blidar, cunoscut sub numele „Regele Vagoanelor”, singurul om de afaceri din Arad care a intrat în topul „Forbes” cu ajutorul afacerii cu material rulant a realizat că banii nu îți aduc liniștea în familia. Chiar dacă a putut să aduce o avere de aproximativ 520 de milioane de lei, ceea ce înseamnă peste 100 de milioane de euro, afaceristul nu poare să își ajuta fiica care are mari probleme cu fostul ei soț, potrivitcancan.ro.

Compania bărbatului este Astra Vagoane Călători, cel mai mare producător local de material rulant de cale ferată. De asemenea el controlează şi Banca Comercială Feroviară, ale cărei produse nişate au ca ţintă întreprinderile mici şi mijlocii, dar şi persoanele fizice.

Fata omului de afaceri este în conflict cu tatăl copiilor ei, Mugur Daniel Mehedinţu. Relația lor nu s-a încheiat în mod amiabil, pentru că au ajuns la confruntări în faţa instanţelor de judecată, iar miza sunt copiii.

Mihaela Blidar a cerut judecătorilor să emită o hotărâre care să înlocuiască acordul tatălui cu privire la cei doi minori, pentru a putea să-i scoată din ţară.

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 i-au dat dreptul mamei să obţină paşapoarte pentru Andrei şi Alexia, cu care urmează să iasă din ţară pentru o scurtă perioadă de timp.