Românca dispărută în Nepal ar fi fost găsită moartă, într-un râu, în zona în care a fost văzută ultima dată

Românca dispărută în Nepal ar fi fost găsită moartă, într-un râu, în zona în care a fost văzută ultima dată
foto: b1.ro

Româncade 26 de ani, care a dispărut în urmă cu mai bine de o săptămâna, în Nepal, ar fi fost găsită plutind pe un râu în zona în care a fost văzută ultima dată.

Autoritățile din Nepal au reperat plutind într-un rău trupul neînsuflețit. Nu au făcut încă identificarea, dar sunt convinși că este vorba despre Adina Popescu, pentru că descoperirea a fost făcută în zonaîn care a fost văzută fataultima dată, informează stirileprotv.ro.

Pasionată de drumeții, Adina a plecat în India pe 11 iulie.Din păcate, ar fi fost surprinsă de o ploaie torențială, urmată de alunecări de teren.

Reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe au început demersurile pentru a repatria trupul Adinei.

Ministerul Afacerilor Externe a transmis că misiunea diplomatică menține permanent legăturacu apropiații persoanei dispărute.
"Conform informațiilor furnizate de către aceștia, persoanaîn cauza a aterizat în Kathmandu, Nepal, în data de 11 iulie 2016, urmând să călătorească înapoi spre România în data de 18 iulie 2016. Nu se cunosc detalii despre rutaturistică pe care aceastaurmasă se deplaseze. Ambasada României la New Delhi este pregătită să acorde asistență consularăde specialitate, dacă situația o va impune", precizează MAE. (Mai multe detalii AICI despre dispariția fetei)