Româncă lăsată să moară, pe marginea unui drum din Italia, după ce a fost lovită de o maşină

Româncă lăsată să moară, pe marginea unui drum din Italia, după ce a fost lovită de o maşină
Sursa foto: Pixabay

O tânără româncă, în vârstă de 23 de ani, a fost lăsată să moară pe marginea unui drum din Italia, după ce a fost lovită de o maşină, iar şoferul a abandonat-o.

Șoferul care ar fi provocat accidentul este acum căutat de poliție

Tânăra a fost găsită moartă pe marginea unei străzi din Cassino, Italia. Se presupune ca tânăra şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovită de o maşină, iar şoferul a părăsit locul accidentului fără să îi acorde primul ajutor.

Carabinierii din Cassino şi ambulanţa au sosit la faţa locului, iar personalul medical a constatat decesul româncei, relatează ciociariaoggi.it.

Şoferul care a provocat accidentul şi nu a oprit pentru a o ajuta pe tânăra româncă este acum căutat de Poliţie.

Cele mai recente informaţii arată că trupul neînsufleţit al tinerei a fost recunoscut de personalul medical de la secţia Urgenţe a Spitalului Santa Scolastica.

Românca se prezentase la spital cu două zile în urmă în stare confuzională şi cu dureri abdominale. Ea era însoţită de un bărbat care acum este căutat de carabinieri.

Accidentul s-a produs pe șoseaua Cassino-Atina, în apropiere de ieșirea spre via San Pasquale.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
14:25 - Cantități record de gaze importate de Republica Moldova din România, pe la Ungheni
14:21 - Germania și Luxemburg amenință că vor bloca aderarea Croației la Schengen dacă nu intră și România, și Bulgaria (VIDEO)
14:12 - Doi tineri din judeţul Prahova au fost treziţi de mascaţi, după ce s-au filmat cu o armă pe TikTok (VIDEO)
14:11 - Bărbat căutat de autoritățile din Italia, prins în România: acesta și-a împușcat concubina și a ars trupul neînsuflețit în interiorul unei maşini pe care a împins-o într-un râu din regiunea Calabria
14:00 - Luis Enrique, demis de la naționala Spaniei după eliminarea prematură de la Cupa Mondială din Qatar
13:55 - Tinerii de la Partida Romilor vă invită să învățați limba romani
13:47 - Franța e pentru aderarea României, Bulgariei și Croației la Schengen. Gerald Darmanian: „Sunt țări prietene, surori, care au făcut eforturi enorme pentru a putea controla frontierele europene”
13:31 - Ambasada Ucrainei la Chișinău amenințată că în sediul instituției a fost amplasată o bombă. Poliția caută autorul mesajului
13:30 - Celine Dion, în vârstă de 54 de ani, este diagnosticată cu o boala denumită „Sindromul persoanei rigide”, o boală rară, care transformă bolnavii în „statui umane”
13:28 - Crimea este în continuare expusă atacurilor ucrainene, recunoaște Kremlinul / Forțele ruse susțin că au doborât o dronă în portul Sevastopol, cel mai mare oraș al peninsulei anexate ilegal