Rudel Obreja are cancer. Fostul boxer a fost scos din penitenciar

Rudel Obreja are cancer. Fostul boxer a fost scos din penitenciar
Rudel Obreja are cancer. Fostul boxer a fost scos din penitenciar

Rudel Obeja se luptă cu o boală incurabilă, de dincolo de gratii. Fostul pugilist a fost diagnosticat cu cancer, iar starea se deteriorează rapid. Omul de afaceri a fost transferat din penitenciar la Urgență de mai multe ori în ultimele luni, potrivit romaniatv.ro.

În acest moment, fostul boxer este spitalizat la Institutul Oncologic Fundeni. Familia și avocații lui Obreja au cerut Tribunalului Ilfov întreruperea pedepsei primită în dosarul Gala Bute și așteaptă termenul de judecată.

Soţul meu este în stare critică la spital. A fost dus la spital în afara penitenciarului foarte târziu, după multe cereri făcute către doctorul din penitenciarul Jilava. Este prizonier cu gardian în cameră 24 din 24 de ore”, a declarat soţia lui Rudel Obreja într-o intervenţie telefonică la România TV.

Durerile suspecte, care ulterior au confirmat bănuielile familiei ar fi apărut la două săptămâni de la încarcerare, spune soţia fostului pugilist.

„S-a plâns că are nişte dureri. După ce a fost tratat cu indiferenţă mult timp, a fost trimis în Penitenciarul Jilava fără să i se facă nimic după carantina din Rahova…După CT, se confirmă acest diagnostic îngrozitor: CANCER. Deci oamenii îl tratau în penitenciar cu NoSpa pentru scolioză şi omul avea cancer”, a declarat soţia lui Rudel Obreja la România TV.

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, a fost condamnat la 5 ani de închisoare, alături de Elena Udrea, care are de executat 6 ani, în dosarul Gala Bute.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:58 - Primele imagini de la accidentul feroviar din Galați, soldat cu moartea conductorului de tren, o femeie de 53 de ani. Alte trei persoane au ajuns la spital
23:39 - România, victorie facilă în Andorra! Man și Alibec au adus primele puncte ale „tricolorilor” în preliminariile EURO 2024
23:24 - Autoritățile din Italia, în căutarea unui „idiot” care a sărit într-un canal din Veneția de pe o clădire de trei etaje. E căutat și „prietenul său care a făcut videoclipul stupid”
22:59 - Bătaie într-un sector al ultrașilor români, în timpul meciului din Andorra! Ceilalți români din tribune au huiduit scenele
22:46 - Sorin Grindeanu, după moartea unui conductor de tren în accidentul de la Galați: „Transmit sincere condoleanțe familiei îndurerate” / „Am decis o serie de măsuri menite să crească nivelul de siguranță”
22:35 - UPDATE: O femeie de 53 de ani a murit după accidentul feroviar de la Galați. Alți trei răniți la Spitalul Județean / Șeful CFR Călători spunea că, „din ce a înțeles”, victimele sunt „în afara oricărui pericol”
22:25 - Ministrul israelian al apărării cere guvernului să oprească reformele judiciare. Yoav Gallant: Scindarea, un pericol pentru securitatea Israelului
22:04 - Cătălin Drulă, după accidentul feroviar de la Galați: „Grindeanu nu e în stare să fie ministru, trebuie demis urgent ca să evităm alte catastrofe în viitor”
21:36 - Un bărbat a murit după un accident de ATV într-o pădure din Vâlcea
21:17 - Anchetă după accidentul feroviar de la Galați. Grindeanu (MT): Directorul general al CFR Călători să prezinte urgent explicații și să vină cu soluții pentru ca astfel de situații să nu se mai repete