S-a închis circulația pe Transalpina, între Rânca și Novac, din cauza viscolului

S-a închis circulația pe Transalpina, între Rânca și Novac, din cauza viscolului
S-a închis circulația pe Transalpina, între Rânca și Novac. Sursa: Captură-Facebook/CNAIR

Din cauza ninsorilor abundente și a viscolului care produc vizibilitate extrem de redusă, CNAIR și Poliția Rutieră au decis închiderea sectorului de drum Rânca – Novaci de pe DN 67C (km 16+000 – km 34+800)

Sursa citată precizează că începând cu ora 21.30, sectorul de drum se închide pentru toate categoriile de autovehicule.

Circulație închisă între Rânca şi Novac

Din cauza viscolului puternic, măsura închiderii traficului va fi în vigoare până marţi dimineaţă, în funcţie de condiţiile meteo.

„Luni, 07.02.2022, având în vedere ninsorile abundente și viscolul care produc vizibilitate extrem de redusă, CNAIR și Poliția Rutieră au decis închiderea sectorului de drum Rânca – Novaci de pe DN 67C (km 16+000 – km 34+800), începând cu ora 21:30, pentru toate categoriile de autovehicule. Precizăm că intervalul acestei închideri este de astăzi, la ora 21:30 până marți, 08.02.2022, ora 10:00, în funcție de condițiile meteorologice”, transmite CNAIR printr-un comunicat de presă.

Sfaturi pentru conducătorii auto

CNAIR recomandă conducătorilor auto să circule cu prudență, cu autovehicule echipate corespunzător pentru condiții de iarnă.

„Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate”, a adăugat CNAIR.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:23 - S-a enervat Hulk. Actorul Mark Ruffalo, după decizia Curții Supreme din SUA privind avortul: „Separarea dintre stat și biserică a fost distrusă. Trebuie să luptăm” / Barack Obama îndeamnă la proteste
00:00 - Liderii UE avertizează: Europa ar putea rămâne fără gaze în sezonul rece
23:43 - Ciucă, într-o „situație extrem de nefericită” pentru că nu a lămurit acuzațiile de plagiat, iar judecătorul care l-a ”salvat” se pensionează. Emilian Isăilă: Din perspectivă etică și morală, lucrurile nu s-au rezolvat (VIDEO)
23:39 - Cristina Ich vorbește deschis despre relația cu fiul lui Victor Pițurcă: „A fost o perioadă în care efectiv îmi venea să fug de acasă”
23:18 - Sebastian Dobrincu, pierderi mari în afaceri. Ce se întâmplă cu averea tânărului milionar
23:04 - Capră – eroină în Ucraina: a declanșat mai multe grenade și a rănit aproximativ 40 de soldați ruși
22:55 - Una dintre marile țepe de pe litoralul românesc. Metoda cunoscătorilor pentru a nu se lăsa păcăliți
22:52 - Cristian Popescu Piedone va primi o sumă imensă de bani de la Direcția Națională Anticorupție
22:38 - Diplomația rusă – reacții contradictorii la decizia Consiliului European de a acorda Republicii Moldova și Ucrainei statut de candidat la aderarea la UE
22:26 - Aurescu, după ce R.Moldova a devenit candidat pentru aderarea la UE: „Se datorează în foarte bună măsură și eforturilor României, mai ales ale președintelui” / Cum a contribuit România la noul Concept Strategic al NATO (VIDEO)